Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yükleme anlatım full : tıklayınız
kolay gelsin vestel tvye netfix yüklemek için yazılım yükledim ama ekran ters döndü ve tv sürekli kendini resetliyor bunu nasıl düzeltebilirim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yükleme anlatım full : tıklayınız
full yazılım ok tuşu ile yükleyin
Bana yardımcı olabilecek arkadasim yokmu ?Merhabalar nexon 42' 3d smart için yazılım lazım baska bi yazılım attım 3d menusu kayboldu 3.6.6y mb95m seri no : 7250446 400313 yardımcı olursanız sevinirim.
full yazılım ok tuşu ile yükleyin
Sorunun yeri bu konu değil maalesef.Arkadaşlar merhaba,
Bendeki tv 49ub8300 mb120 kartlı. Modlamaları yaptım pvr,3d, şeffaf menü gibi özellikleri açtım. 2+1 ses sistemi bağladım. Master volume modlama işlemini de yaptım. Fakat sorun equlaizer aktif olmasına rağmen sese yansımıyor. Yani ses tonu sabit kalıyor. Ayarlardan modu kulaklık ve ses çıkışı olarak değiştirdim ama aynı. Bunun çözümü var mıdır?
MB95M kart,tv çalışıyorken elleme bence,varsın 3d olmayıversin,sonunda tvyi elden çıkartmakda var ,unutmaBana yardımcı olabilecek arkadasim yokmu ?
Yok,sadece usb tvye tak ,fişi çıkart,kumandadan OK basaken fişi tak ,aklaşık 15-20 saniyede yazılım almalı.malesef buda sorunumu çözmedi.. dosyarın hepsini flasha attım..içinden seçmem gereken yada adını değiştirmem gereken varmıydı
LİNKTE TİTANYUM KURTARMA YAZILIMINI YÜKLEYİN17mb140 sn8016682 801023 43hl560 stdby devamlı yanıp sönüyor açılmıyor yazılım yükledim ama olmadı full yazılım konusunda yardımcı olurmusunuz