teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Muhatabım değilsin git köşede avukatçılık oyna o zaman.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam tv için yazılım talep etmiştim 4-5 gün önce çünkü iptv izleyemiyorum belki çare olur diye düşünmüştüm.
Hımmm,modlama yapıldımı bu karta acaba ,sakın MB211 profili yüklemiş olmayasın?

S Çevrimdışı

subduer

Yeni Üye
14 Kas 2018
17
39
Hımmm,modlama yapıldımı bu karta acaba ,sakın MB211 profili yüklemiş olmayasın?
Merhaba, ben Vestel 48ua9300 kullanıyorum. ANAKART MB100 ve V.2.15.25.0 yazılımı yüklü. Yalnız Vewd app store artık çalışmadığı için iptv izleyemiyorum. Buna bir çözüm var mıdır acaba?

IMG_20190810_184850.jpg
Yazılım bilgisi bu şekilde ayrıca bi başlıkta puhu tv, netflix vs içeren bir profile paylaşılmıştı onu kullanıyorum

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yazılım bilgisi bu şekilde ayrıca bi başlıkta puhu tv, netflix vs içeren bir profile paylaşılmıştı onu kullanıyorum
Tamam işte bende onu soruyorum,bu yüklediğin mb211 profil dosyası olmalı,çünkü MB100 için farklı yazılım ben duymadım ,büyük ihtimalle tv kendini mb211 sanıyor,daha önce bununla alakalı çok konu yazdım ,peki elinde MB100 olan orjinal profillerin varmı acaba?

S Çevrimdışı

subduer

Yeni Üye
14 Kas 2018
17
39
Tamam işte bende onu soruyorum,bu yüklediğin mb211 profil dosyası olmalı,çünkü MB100 için farklı yazılım ben duymadım ,büyük ihtimalle tv kendini mb211 sanıyor,daha önce bununla alakalı çok konu yazdım ,peki elinde MB100 olan orjinal profillerin varmı acaba?
Hayır ben şu linkteki profili yüklemiştim mb100 profili

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hayır ben şu linkteki profili yüklemiştim mb100 profili

Hayır maalesef MB211 o profiller diye hatırlıyorum ,o zamanda uyarmıştım yükleyenleri,aramam lazım nerde yazdım diye,ama elinde kendi tvnin orjinal profilleri duruyorsa sıkıntı olmaz,yüklersin-geri dönersin ama yok abi,sildim onları dersen iişinin zor olduğunu yazayım,çünkü senin tv kendisini şu an MB211 görüyor,bana servis menü fotosu at bakayım birde.

S Çevrimdışı

subduer

Yeni Üye
14 Kas 2018
17
39
Hayır maalesef MB211 o profiller diye hatırlıyorum ,o zamanda uyarmıştım yükleyenleri,aramam lazım nerde yazdım diye,ama elinde kendi tvnin orjinal profilleri duruyorsa sıkıntı olmaz,yüklersin-geri dönersin ama yok abi,sildim onları dersen iişinin zor olduğunu yazayım,çünkü senin tv kendisini şu an MB211 görüyor,bana servis menü fotosu at bakayım birde.
Yedeklemiş olmam lazım, yarın pc de yedeği var mı diye kontrol edeceğim varsa hiç

IMG_20190815_005918.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yedeklemiş olmam lazım, yarın pc de yedeği var mı diye kontrol edeceğim varsa hiç
Fotoğrafa bakınca en üstte göreceksin zaten ,senin MB100 kartlı tv maalesef MB211 kartlı olmuş ,bu kötü haberdi ,yarın pcye bak inşallah bulursun orjinalleri ve yüklersin,bazen onu da tabiri caizse yemiyor tv,ama birkeç kez dene,büyük ihtimalle düzelir,sanki bu durumdaki tvnin yazılım da alamadığını hatırlıyorum ama emin değilim inan.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Evet mb211 yazıyor yukarda haklıymışsınız malesef, ama başlıkta mb100 yazmış arkadaş gördüğünüz gibi, inşallah yedeklemişimdir, teşekkürler.
Ben teşekkür ederim,bazen dikkat edemiyoruz maalesef,ama herzaman şunu yazmışımdır "oynadığınız profiller kendi tvnizin profilleri olmalı",çünkü çoğu kartlarda donanımlar fark ediyor ,panel-işlemci-ram v.s ,bu yüzden birinin profili diğerine uymaz.

Geri
Üst Alt