I have no software for your TV. Neither bins for rewriting memories, nor software for stick. Unfortunately if it does not recognize the stick can only be repaired with the programmer. Rewritten memories with bins that I do not have. Regret.Hello and good morning,
I have bricked my toshiba via the software from the link send from Toshiba "Support". ? Only red/green blinking afters switching on the mains voltage. Faster blinking after pressed OK on orginal remote. No USB recognition...
Any possibilities to revive this thing with your software?
Andreas
Google translate:Merhaba, ben Vestel 48ua9300 kullanıyorum. ANAKART MB100 ve V.2.15.25.0 yazılımı yüklü. Yalnız Vewd app store artık çalışmadığı için iptv izleyemiyorum. Buna bir çözüm var mıdır acaba?
Where are you from mr. yokoonoGoogle translate:
Lisansın süresi dolmuş olabilir. Daha yeni yazılım, eski uygulamaları etkinleştirmez.
O halde iptv izleyemeyecek miyim? Yükleme yapılamıyor mu?Google translate:
Lisansın süresi dolmuş olabilir. Daha yeni yazılım, eski uygulamaları etkinleştirmez.
Google translate:O halde iptv izleyemeyecek miyim? Yükleme yapılamıyor mu?
Selam portalda bu gün çalışma vardı bence bir süre bekle sonra tekrar kontrol edelimMerhaba, ben Vestel 48ua9300 kullanıyorum. ANAKART MB100 ve V.2.15.25.0 yazılımı yüklü. Yalnız Vewd app store artık çalışmadığı için iptv izleyemiyorum. Buna bir çözüm var mıdır acaba?