Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖnemliVESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Merhabalar, ss-ıptv programı bir gitti bir daha gelmiyor. Factory reset, çekirdek sürüm hepsini denedim ne yaptıysam olmadı. Uygulamayı açıyorum siyah ekran geliyor, öylece kalıyor. Ott player izleyim dedim ondada playlist yükleyemedim bir türlü.
Evettt,özellikle sevgili mert bak bakalım tek tıkla(!) Ottplayer vestel ott player çalıştırma Kumandadan internete tıkla,ordan wevd seç,içine gir ottplayer tıkla .... ohoooo NOT: MB91-MB96-MB97 kartlarda denenmiştir,diğer kartlarda da kullanılabilir diye düşünüyorum 1-Önce aşağıdaki...
The latest software from the manufacturer is not good? With the ok key on the remote control or power on the TV. If it doesn't work try renaming the file in "upg" or "pkg". Please note that the indication "KEY FAIL" may appear. So if there are no problems do not update.
Ado bey merhaba. daha önce de bir konuda bana yardımcı olmistunuz. yine size isim düştü. benim TV mb100 anakartli. Tivibu kullanmak istiyorum ama bendeki çalışmıyor. sanırım bir güncelleme gelmiş ve bazı modellerde Tivibu çalışmıyor artik. mb100 için güncel bir Tivibu modlamasi yapılabilir mi acaba
Ado bey merhaba. daha önce de bir konuda bana yardımcı olmistunuz. yine size isim düştü. benim TV mb100 anakartli. Tivibu kullanmak istiyorum ama bendeki çalışmıyor. sanırım bir güncelleme gelmiş ve bazı modellerde Tivibu çalışmıyor artik. mb100 için güncel bir Tivibu modlamasi yapılabilir mi acaba
Sevgili adem bu konuda yardımcı olamaz maalesef,çünkü modlama işine hiç karışmaz ,ama ben cevap vereyim ,modlamayla açılsa bile(ikon gelse bile) tvde yazılım desteği yoksa olmaz maalesef,daha önceki sorunda da verdim cevap,bu kartlar artık güncellenen 3.cü taraf yazılımları (kabaca yazdım) ,destekliyebileceğini sanmıyorum şahsen,belki bir kaç ay oynatır-gösterir ama sonra gider(belki dediğim unutulmasın )
Някакви новини по този въпрос?
В най-лошия случай мислите ли, че ще успея да завъртя панела на 180 градуса механично?
Значение ще използвам отвертката, за да премахна първо всички винтове и да я завъртя, само за да мога да гледам телевизия?
Наистина е ужасно, че FW се нуждае, аз съм международен клиент.
Натъжава ме.
Искам да кажа, че FW очевидно съществува, тъй като този форум (турски клиенти) е помогнат. :(
[/ Цитат]
здравей риколс.
намерихте ли някакъв софтуер за вашия телевизор и имам нужда от него за същия модел
Имате ли новина по този въпрос?
В най-лошия случай мислите ли, че ще успеете да завършите панела на 180 градуса механично?
Знаете ли, че отговаряте на отговорите, за да покриете предварително всички винтове и за да завърша, само за да мога да гледам телевизия?
Наистина е ужасно, че FW се нуждае, аз съм международен клиент.
Натъжава ме.
Искам да кажа, че FW очевидно има, като този форум (турски клиенти) е помогнат. :(
[/ Цитат]
[QUOTE = "rikols, публикация: 101211, член: 8506"]
Благодаря ви за този фърмуер!
Страхувам се, че картината все още е обърната. :(
Всеки друг фърмуер, който може да е полезен, за да върне картината в нормално състояние?
[/ Цитат]
здравей Rrikols
намерихте ли някакъв софтуер за вашия телевизор и имам нужда от него за същия модел?
Hi!I am new in great forum!I need firmware to fix my tv JVC LT-55VU83A ,main 17mb120, display VES550QNES-2D-U01.
If it neccesary i will take a foto from stiker.
Thanks!
[/ Цитат]
Hello Aattilaa0
did you find any software for your tv and i need it for the same model
Merhaba, ben Vestel 48ua9300 kullanıyorum. ANAKART MB100 ve V.2.15.25.0 yazılımı yüklü. Yalnız Vewd app store artık çalışmadığı için iptv izleyemiyorum. Buna bir çözüm var mıdır acaba?
Bende de aynı anakart var ve aynı sorun olmuştu, yine bu siteden çekirdek yazılımı güncelleyip tivibu, digiturk play falan içeren bir profile dosyası yükledim sorun düzelmişti.
Merhaba, ben Vestel 48ua9300 kullanıyorum. ANAKART MB100 ve V.2.15.25.0 yazılımı yüklü. Yalnız Vewd app store artık çalışmadığı için iptv izleyemiyorum. Buna bir çözüm var mıdır acaba?