TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
S
sevdaece, anakart mb96 donanım olarak geri kaldığı için malesef.. android box tavsiyemizdir.
Merhabalar ilginize teşekkür ederim. Smart menüsünde daha önceden tivibu aplikasyonu vardı kaybolmuştu. Yeni güncel versiyon varsa düzelir diye rica etmiştim. Vestel iletişim merkezine yazdım güncel versiyon varsa gönderirmisiniz diye. Bugün göndermişler yükledim yazılımı fakat yine aynı bir farklılık yok. Aynı zamanda televizyonu açıp kapattığımda ethernet bağlantısı ip almıyo. Kablosuz olarak bağlanıyorum sonra televizyonu fişten çekip yeniden taktığımda kablosuz bağlantım da default oluyo. Maalesef eski yazılımı arar oldum varsa yeniden isteyeceğim. Gönderdikleri yazılım Mb96 Core V376S televizyonun eski yazılımı Mb96 V376F idi. En azından sizde eski yazılımım mevcutmudur. Bilgilendirme ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Selamlar.A akrep6, cihazınızın anakartı mb96 bir sorun yoksa 9x yazılım paylaşmıyoruz.
v3,7,6f fullMerhabalar ilginize teşekkür ederim. Smart menüsünde daha önceden tivibu aplikasyonu vardı kaybolmuştu. Yeni güncel versiyon varsa düzelir diye rica etmiştim. Vestel iletişim merkezine yazdım güncel versiyon varsa gönderirmisiniz diye. Bugün göndermişler yükledim yazılımı fakat yine aynı bir farklılık yok. Aynı zamanda televizyonu açıp kapattığımda ethernet bağlantısı ip almıyo. Kablosuz olarak bağlanıyorum sonra televizyonu fişten çekip yeniden taktığımda kablosuz bağlantım da default oluyo. Maalesef eski yazılımı arar oldum varsa yeniden isteyeceğim. Gönderdikleri yazılım Mb96 Core V376S televizyonun eski yazılımı Mb96 V376F idi. En azından sizde eski yazılımım mevcutmudur. Bilgilendirme ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Selamlar.
Teşekkür ederim ustamİ İbrahim Can, mb81 kurtarma yı deneyin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
S sevdaece, anakart mb96 donanım olarak geri kaldığı için malesef.. android box tavsiyemizdir.
geçenki yazılım için tekrar teşekkürler yeniden bir yazılıma ihtiyacım usta şimdiden teşekkür edeerimselam,
full yazılım:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yükleme anlatım için Tıklayınız
eğer tv açılmaz ise https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/ buradaki mb82 kurtarmayı deneyiniz
tv açılırsa kurulumu yapıp paylaştığım linkteki mb82 1.3.7 core güncelleme yazılımını yükleyebilirisniz, en güncel sürümdür.
bunu unuttum ustaselam,
full yazılım:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yükleme anlatım için Tıklayınız
eğer tv açılmaz ise https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/ buradaki mb82 kurtarmayı deneyiniz
tv açılırsa kurulumu yapıp paylaştığım linkteki mb82 1.3.7 core güncelleme yazılımını yükleyebilirisniz, en güncel sürümdür.
Selam bunda ne sorun vardıgeçenki yazılım için tekrar teşekkürler yeniden bir yazılıma ihtiyacım usta şimdiden teşekkür edeerim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bunu unuttum usta
bunun sorunu yarım saat 1 saat çalışıyor sonra kapanıyor kumandadan açma tuşu basıyoruz mavi lamba hızlı yanıp yanıp sönüyor açılmıyor öyle sürekli sinyal veriyor fişi çekip takınca düzeliyor tamirci bir meslektaşa sorduk yazılım denenecek olmazsa slim led denenecek dediSelam bunda ne sorun vardı
Teşekkürler deneyeceğim..