A Çevrimdışı

akrep6

Yeni Üye
4 Ağu 2019
8
47
A akrep6, cihazınızın anakartı mb96 bir sorun yoksa 9x yazılım paylaşmıyoruz.
Merhabalar ilginize teşekkür ederim. Smart menüsünde daha önceden tivibu aplikasyonu vardı kaybolmuştu. Yeni güncel versiyon varsa düzelir diye rica etmiştim. Vestel iletişim merkezine yazdım güncel versiyon varsa gönderirmisiniz diye. Bugün göndermişler yükledim yazılımı fakat yine aynı bir farklılık yok. Aynı zamanda televizyonu açıp kapattığımda ethernet bağlantısı ip almıyo. Kablosuz olarak bağlanıyorum sonra televizyonu fişten çekip yeniden taktığımda kablosuz bağlantım da default oluyo. Maalesef eski yazılımı arar oldum varsa yeniden isteyeceğim. Gönderdikleri yazılım Mb96 Core V376S televizyonun eski yazılımı Mb96 V376F idi. En azından sizde eski yazılımım mevcutmudur. Bilgilendirme ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Selamlar.

Vestel-48-Fa-8200-eski-yazilim-bilgileri.jpg
Vestelin-gonderdigi-yazilim.jpg

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Merhabalar ilginize teşekkür ederim. Smart menüsünde daha önceden tivibu aplikasyonu vardı kaybolmuştu. Yeni güncel versiyon varsa düzelir diye rica etmiştim. Vestel iletişim merkezine yazdım güncel versiyon varsa gönderirmisiniz diye. Bugün göndermişler yükledim yazılımı fakat yine aynı bir farklılık yok. Aynı zamanda televizyonu açıp kapattığımda ethernet bağlantısı ip almıyo. Kablosuz olarak bağlanıyorum sonra televizyonu fişten çekip yeniden taktığımda kablosuz bağlantım da default oluyo. Maalesef eski yazılımı arar oldum varsa yeniden isteyeceğim. Gönderdikleri yazılım Mb96 Core V376S televizyonun eski yazılımı Mb96 V376F idi. En azından sizde eski yazılımım mevcutmudur. Bilgilendirme ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Selamlar.

Vestel-48-Fa-8200-eski-yazilim-bilgileri.jpg
Vestelin-gonderdigi-yazilim.jpg
v3,7,6f full

M Çevrimdışı

muratsnk

Yeni Üye
6 Ağu 2019
3
24
selamlar

vestel SATELLİTE 32HB5000 32'' LED TV

SN 789 8658 701332

TV VESTEL yazısında kalıyor yardımcı olabilirmisiniz rica etsem

L Çevrimdışı

linque28

Aktif Üye
29 Haz 2019
60
38
selam,
full yazılım:
yükleme anlatım için Tıklayınız
eğer tv açılmaz ise https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/ buradaki mb82 kurtarmayı deneyiniz
tv açılırsa kurulumu yapıp paylaştığım linkteki mb82 1.3.7 core güncelleme yazılımını yükleyebilirisniz, en güncel sürümdür.
geçenki yazılım için tekrar teşekkürler yeniden bir yazılıma ihtiyacım usta şimdiden teşekkür edeerim

IMG_4438.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

selam,
full yazılım:
yükleme anlatım için Tıklayınız
eğer tv açılmaz ise https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/ buradaki mb82 kurtarmayı deneyiniz
tv açılırsa kurulumu yapıp paylaştığım linkteki mb82 1.3.7 core güncelleme yazılımını yükleyebilirisniz, en güncel sürümdür.
bunu unuttum usta

IMG_4439.jpg

Son düzenleme:
L Çevrimdışı

linque28

Aktif Üye
29 Haz 2019
60
38
Selam bunda ne sorun vardı
bunun sorunu yarım saat 1 saat çalışıyor sonra kapanıyor kumandadan açma tuşu basıyoruz mavi lamba hızlı yanıp yanıp sönüyor açılmıyor öyle sürekli sinyal veriyor fişi çekip takınca düzeliyor tamirci bir meslektaşa sorduk yazılım denenecek olmazsa slim led denenecek dedi

Geri
Üst Alt