L Çevrimdışı

linque28

Aktif Üye
29 Haz 2019
60
38
full yazılım denedim ustam sorun tekrar devam ediyor tv kapanıyor yarım saat 1 saat sonra ses görüntü komple gidiyor

E Çevrimdışı

eaglepaw

Yeni Üye
15 Kas 2018
7
41
Selam
Mb96 ana kartta artık gelişen teknoloji ye ayak uyduramiyor. İşlemci ve ram olarak yetersiz kalmaktadır 3.7.6.s Güncelleme linki:

Core yükleme anlatım: Tıklayınız
Android box cihazı almanızı tavsiye ederiz, sebebi de yakında bütün platformlar mb96 ana karttan desteği çekecektir en azından android işletim sistemi ile daha uzun ömürlü kullanabilirsiniz

yazılımı dün yükledim herhangi bir sorun ile karşılaşmadım tema rengi siyah - sarı şeklinde olmuş beğendim

teşekkürler emeği geçenlere....

T Çevrimdışı

taoche

Yeni Üye
8 Eyl 2018
16
52
Regal 40R6015F için yazılım ihtiyacım var. SN: 7599678 600476 Mümkünse. Teşekkürler.

M Çevrimdışı

megabilisim

Yeni Üye
7 Ağu 2019
3
41
Merhaba
VESTEL 22PF5065 MODEL TV İÇİN FULL YAZILIM VE PANEL YAZILIMINA İHTİYACIM VAR. SERİ NO SONU BELLİ DEĞİL TVDEN BAKAMIYORUM.

IMG_2180.jpg
IMG_2680.jpg

E Çevrimdışı

Emrekcy

Yeni Üye
19 May 2019
9
38
MB 100 banada yazılım atarmisiniz? Ayrıca YouTube'dan ses gelmeme sorunu var neden olabilir ?

M Çevrimdışı

megabilisim

Yeni Üye
7 Ağu 2019
3
41
M megabilisim, full
Yazılımı yükledim fakat vestel yazısı gelip kayboluyor ekranda görüntü yok. siyah ekran kalıyor panel ledleri yanık fakat kumandada hiç bir tuş işlev görmüyor.
farklı bir yazılım denedim televizyon açılıyor fakat görüntülerde renklerde bozukluk pixellenme var. Nasıl çözerim sorunu

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Yazılımı yükledim fakat vestel yazısı gelip kayboluyor ekranda görüntü yok. siyah ekran kalıyor panel ledleri yanık fakat kumandada hiç bir tuş işlev görmüyor.
farklı bir yazılım denedim televizyon açılıyor fakat görüntülerde renklerde bozukluk pixellenme var. Nasıl çözerim sorunu

PCF Yükleme
1. pcf.bin dosyası USB bellek içerisine kopyalanır
Örneğin 22_AUOHW03_169FHD__E_N_NO_V_NO_ER_XX_82_.pcf dosyası «pcf.bin» olarak isimlendirilmeli
3. USB bellek TV'nin USB portuna takılır
4. Service menüden "USB operations" yapılır
5. Power on/off sonrası yeni dosyalar yüklenmiş olacaktır.

PTF Yükleme
1. ptf.bin dosyası USB bellek içerisine kopyalanır
Örneğin 22_AUOHW03_169FHD__E_N_NO_V_NO_ER_XX_82_.ptf dosyası «ptf.bin» olarak isimlendirilmeli
3. USB bellek TV'nin USB portuna takılır
4. Service menüden "USB operations" yapılır
5. Power on/off sonrası yeni dosyalar yüklenmiş olacaktır.

T Çevrimdışı

tzeberusx1

Yeni Üye
22 Haz 2019
7
28
merhaba 9x kartlarda güncelleme önermiyoruz dan açılımınız nedir çünkü cihaz sıkıntılı internetten izlenen videolar bazen donma yapıyor bazen sorunsuz oynuyor anakart sağlam fakat yazılımsal bi sıkıntı olduğunu düşündüğüm için sizden full yazılım istemiştim

Geri
Üst Alt