A
Adem Erdem
Yeni Üye
- 1 Ağu 2019
- 3
- 47
benimde sorunum var ..
selam,benimde sorunum var ..
çok teşekkür ederim usta full ve core yazılım yükledim sorunsuz çalışıyor sağolunselam,
full yazılım:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yükleme anlatım için Tıklayınız
eğer tv açılmaz ise https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/ buradaki mb82 kurtarmayı deneyiniz
tv açılırsa kurulumu yapıp paylaştığım linkteki mb82 1.3.7 core güncelleme yazılımını yükleyebilirisniz, en güncel sürümdür.
selam,
ne sorunu
selam,
ne sorunu
Ne yazikki mb100 altına hizmet sagliyamiyoruz. Ayrıca mb70 de güncelleme ne yazikki bulunmuyorVST 42PF9050 42"LED TV 931L/MB70 yazılım güncellemem lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
VST 42PF9050 42"LED TV 931L/MB70 yazılım güncelleme bulmamda yardımcı olurmusunuz
Ne yazikki mb100 altına hizmet sagliyamiyoruz. Ayrıca mb70 de güncelleme ne yazikki bulunmuyor
OK, so this is how I will solve it:I'm sorry but I can't find anything for usb stick. Only for memories rewritten with the programmer.
Mechanically it is impossible to turn the panel.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Desteğiniz için teşekkür ederim kurdum vermiş olduğunuz sürümü fakat Dediğiniz gibi de oldu galiba ayak uydurmama hususundaSelam
Mb96 ana kartta artık gelişen teknoloji ye ayak uyduramiyor. İşlemci ve ram olarak yetersiz kalmaktadır. Güncelleme linki:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Core yükleme anlatım: Tıklayınız
Android box cihazı almanızı tavsiye ederiz, sebebi de yakında bütün platformlar mb96 ana karttan desteği çekecektir en azından android işletim sistemi ile daha uzun ömürlü kullanabilirsiniz, ayrıca iyi temenniler için teşekkür ederiz
tabiki seri numarası paylaşınızDesteğiniz için teşekkür ederim kurdum vermiş olduğunuz sürümü fakat Dediğiniz gibi de oldu galiba ayak uydurmama hususunda ☺
Gece yarısı kendiliğinden açılmalar veya kumandadan kapatıp otomatik geri açılması gibi ? eski stock sürümüne geri yüklemek istiyorum mümkün müdür?
selam,Merhaba bir vestel smart tv miz icin yazilim rica edicektik.. simdiden tesekkurler model numarasi
Smart 48fa7500 48" simdiden tesekkurler
Mb130 yazılımını begenince buldunuz sandim ?
Menü 4725 yapıp çıkan resmi paylaşirmisiniz
benim tv netflix de veya internete girdiğimde kumanda devre dışı kalıyor. ben hayatımda böyle bir yavaş televizyon görmedim