teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Farklı bellek ile de denemelisin,bazen bellek seçiyor tvlerHocam yazılım yüklenemiyor hatası alıyorum ama benden kaynaklı mıdır acaba konuda dendiği gibi yapıyorum. 16 gb fat32 usb kullanıyorum.
Farklı bellek ile de denemelisin,bazen bellek seçiyor tvlerHocam yazılım yüklenemiyor hatası alıyorum ama benden kaynaklı mıdır acaba konuda dendiği gibi yapıyorum. 16 gb fat32 usb kullanıyorum.
aynı kullandığım usb nin kutulu açılmamışı var o iş yapar mı yoksa başka bi usb mi bulmam lazımFarklı bellek ile de denemelisin,bazen bellek seçiyor tvler
Bendeki MB97 kartı tv ,elimdeki hiç bir usb ile atmamıştı (4 adet) ,sonunda kutulu 2.5 harddisk ile yazılımı atmıştım ,yani birkaç tane ile denemelisin ,fat32 formatlamayı unutma ,hangi dosyalar var elinde,yaz bakayım buradan?aynı kullandığım usb nin kutulu açılmamışı var o iş yapar mı yoksa başka bi usb mi bulmam lazım
MB120 10101708 27505308 V41.5.20 dosyalı rarda olanlar aşağıda yazdımBendeki MB97 kartı tv ,elimdeki hiç bir usb ile atmamıştı (4 adet) ,sonunda kutulu 2.5 harddisk ile yazılımı atmıştım ,yani birkaç tane ile denemelisin ,fat32 formatlamayı unutma ,hangi dosyalar var elinde,yaz bakayım buradan?
Hımm,tv ilk aldığında netflix varmıydı ki , sanki bu modelde yok gibiydi .,MB120 10101708 27505308 V41.5.20 dosyalı rarda olanlar aşağıda yazdım
mb120_en.bin
mb120_PM51.bin
RomBoot_mb120.bin
usb_auto_update_G6F.txt
Bunlara ek olarak MB120 Carbon V2.45.29.1 rar'ı mevcut hatta televizyonda yüklü fakat hala netflix kullanamıyorum. Tv 48ua8900
Doğrudur hocam tv'yi aldığımızda yoktu. Sonra bu yazılım olaylarıyla tanışınca tv'nin orjinal sürümünü MB120 Carbon V2.45.29.1 'e yükselttim. Netflixin uygulaması geldi fakat şu kodlu(hatırlayamadım) hatadan dolayı açılmıyor diyor. Uğraşıyoruz bakalım ne çıkacakHımm,tv ilk aldığında netflix varmıydı ki , sanki bu modelde yok gibiydi .,
Vestel 4k 48 UA 8900 tv ye netflix yukleme
Başlıktada belirttiğim gibi vestel 4K 48 UA 8900 tv de başka uygulamalar mevcut fakat netflix uygulaması yok.tv ye netflix uygulamasını nasıl yükleyebilirim?yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.saygilarimla.tavsiyeforumu.com
İşte o hata, netflixin yazılım desteği olmadığından oluyor zatenDoğrudur hocam tv'yi aldığımızda yoktu. Sonra bu yazılım olaylarıyla tanışınca tv'nin orjinal sürümünü MB120 Carbon V2.45.29.1 'e yükselttim. Netflixin uygulaması geldi fakat şu kodlu(hatırlayamadım) hatadan dolayı açılmıyor diyor. Uğraşıyoruz bakalım ne çıkacak
Her gün yeni şeyler öğreniyorum hocam izninle sorayım telnet veya ftp nedir ?İşte o hata, netflixin yazılım desteği olmadığından oluyor zaten
Telnet veya ftp ile tvye bağlan bakalım netflix desteği varmıymış tvde,yaklaşık 98 Mblik veri olması lazım tv içinde,bizde "Vendor" altında bulunuyor,sizde farklı olabilir
yokoonoMerhaba!
Hitachi 55HGW69 H cihazımın ürün yazılımına ihtiyacım var
Bellenim için ihtiyaç duyduğum devre kartı Vestel 17MB120.
Başlamayacağı için tekrar kurmam gerekiyor.
Seri numarası Hitachi TV'nin 7628947 600224 olduğunu.
Bana ihtiyacım olan dosyaları verir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
Saygılarımla
Rikard Olsson
For rikols.
Do you have any problems with the TV?