C Çevrimdışı

canser84

Yeni Üye
31 Eki 2017
10
Cvp: VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Ado' Alıntı:
canser84' Alıntı:
Ado usta yardımcı olabilecek misin?

:ok:

kısa bir sorum daha olacak. verdiğiiniz linkten indirdiğim klasörde 1tane txt dosyası ve 3 tane .bin uzantılı dosya var. isimleri sırasıyla mb120_en.bin , mb120_PM51.bin , RomBoat.bin hangisi full yazılım yada kurulum sırası var mı? teşekkür ederim

M Çevrimdışı

mrian_sma

Yeni Üye
27 Ara 2017
13

Ado' Alıntı:
mrian_sma' Alıntı:
Hello sir...there is a chance of finding the software for my tv?

Hello; I can not reach full software of this production because I can not access the products within the scope of export, I can only provide core software support and it does not work for you because the system is brick .. I am very sorry. But I still give you an e-mail address to help you. If you send us an e-mail about the problem you are experiencing, you will definitely get full software support. I ask you to let us know about the developments. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx is

i send the email but no response  :rulet: i guess i will sell the tv for parts now :(

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

mrian_sma' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Hello; I can not reach full software of this production because I can not access the products within the scope of export, I can only provide core software support and it does not work for you because the system is brick .. I am very sorry. But I still give you an e-mail address to help you. If you send us an e-mail about the problem you are experiencing, you will definitely get full software support. I ask you to let us know about the developments. vmhurundestekelektronik@vestel.com.tr is

i send the email but no response  :rulet: i guess i will sell the tv for parts now :(

Please wait a moment, please.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

canser84' Alıntı:
Ado' Alıntı:

kısa bir sorum daha olacak. verdiğiiniz linkten indirdiğim klasörde 1tane txt dosyası ve 3 tane .bin uzantılı dosya var. isimleri sırasıyla mb120_en.bin , mb120_PM51.bin , RomBoat.bin hangisi full yazılım yada kurulum sırası var mı? teşekkür ederim

Sizin yapmanız gereken bir sıralama yok azizim. Siz 4 ünüde aynı bellek içine klasörsüz yerleştirin gerisini sistem halleder :ok:

yefe78 Çevrimdışı

yefe78 

Aktif Üye
20 Ocak 2018
354

yefe78' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Geçmiş olsun. Bir kardeşimizin daha sorununu çözmüş olduk. :ok:

Hocam bende full yazilim istiyorum tv de bikaç sey deneyecem full yazilim bulabilirsem

SN: 7869603700527

Ado' Alıntı:
canser84' Alıntı:

Sizin yapmanız gereken bir sıralama yok azizim. Siz 4 ünüde aynı bellek içine klasörsüz yerleştirin gerisini sistem halleder :ok:

Abim biliyorum zahmet olacak sana ama benim yazılıma da bi bakıversen

yefe78 Çevrimdışı

yefe78 

Aktif Üye
20 Ocak 2018
354

yefe78' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Geçmiş olsun. Bir kardeşimizin daha sorununu çözmüş olduk. :ok:

Hocam bende full yazilim istiyorum tv de bikaç sey deneyecem full yazilim bulabilirsem

SN: 7869603700527

Ado' Alıntı:
yefe78' Alıntı:
Abim biliyorum zahmet olacak sana ama benim yazılıma da bi bakıversen

Abi çok teşekkürler Allah Razı olsun

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

yefe78' Alıntı:

Rabbim hepimizden razı olsun.

Elimizden daha fazlası gelsin, daha fazlasını da yapalım inşallah :ok:

C Çevrimdışı

cngzttk

Yeni Üye
28 Ocak 2018
21

Kolay gelsin Tavsiye forum görmeden evvel bazı sitelerde video kayıt özelliğini açmaya çalıştım ve bozdum şimdi mkv yada başka formatta video seyretmek istediğimde desteklenmeyen video biçimi diyor smart bölümüne girdiğimde tv Vestel 40UA9300 fakat SEG yazıyor full yazılımı bana verebilirmisiniz kart mb120 SN: 7587337 600703 teşekkür ederim şimdiden

A Çevrimdışı

akrepciakrep

Yeni Üye
28 Ocak 2018
8
Vestel MB82(kurtarma) bölümünden yazmıştım daha önce.Adem hocam son bir çare servise götürmeden MB82S full yazılımı yüleyip deneyelimmi. SN:7254749 400093 PNL:30085487 MODEL NO:SEG LE22SAT22227FHD-W PLUS  Full yazılımı gönderebilirseniz sevinirim.Allah razı olsun

yefe78 Çevrimdışı

yefe78 

Aktif Üye
20 Ocak 2018
354

Ado' Alıntı:
yefe78' Alıntı:

Ads_zef851ee24d82d5c1.jpg

hocam tv fişten çekip flaşı bu şekil takıyorum uzaktan kumandadan ok tuşuna basarak fişi takıyorum yükleme başlamadan tv açılıyor ok tuşuna basmadan denedim diğer usb girişine takarak denedim olmadı biyerde yanlış mı yapıyorum

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

yefe78' Alıntı:
Ado' Alıntı:

hocam tv fişten çekip flaşı bu şekil takıyorum uzaktan kumandadan ok tuşuna basarak fişi takıyorum yükleme başlamadan tv açılıyor ok tuşuna basmadan denedim diğer usb girişine takarak denedim olmadı biyerde yanlış mı yapıyorum

Yükleme başlamıyorsa boot edemiyordur cihaz.
USB görmüyor olabilir
USB bellek veri aktarım hızınız uygun olmayabilir
OK tuşuna basarken kumanda tv yi görmüyor olabilir vs

Geri
Üst Alt