sakaraslan' Alıntı:Selam Ado üstadım 49UB9300 (MB120) model vestel tv sahibiyim. tv nin versiyonu v.2.36.3.0 2.43.2.0 filbox yazılımına yükseltmek istedim . fakat menü 1505 güncelleme uyarısı gelmiyor. bir yerde hatamı yapıyorum. yada tv min garantisi biti diye yazılım menüm mü kapatılmıştır. selamlar. SN:7694632600347
bospy20' Alıntı:Ado kardeşim ya da problemime çözüm olabilecek başka birileri,
Vestel Smart 49FA7000 Led Tv sahibiyim. Televizyonumun yazılımını güncellemenin çok basit olacağını düşünerek vesteldriver sitesinden indirdiğim bir yazılımla yükleme yapmaya çalıştım ama sonuç benim açımdan kötü oldu. Televizyon kapandı ve yeniden açılmak yerine ekranda VESTEL yazısıyla kaldı ve kırmızı led sürekli yanıp sönüyor. Bilip bilmeden iş yapmanın kurbanı oldum. Ne yapmam gerekiyor? Şu anda televizyon hiçbir şekilde açılmıyor. Fişi çekip taktım, değişiklik yok.
Servisi aradım ancak ücretli servise yönlendirdiler doğal olarak senin hatan diyerek. Yapabilecek bir şeyim var mı? Yardımcı olabilirseniz çok minnettar olurum. Seri numarasının bilgisi ekte resim olarak mevcut. Tv'yi açamadığım için menüden ulaşılan diğer bilgilere şu anda erişemiyorum ama bozmadan önce MB95 ve V3.6.2h bilgilerini not almışım.
bospy20' Alıntı:Çok teşekkür ederim kardeşim Vakit ayırdığın için çok minnettarım
bospy20' Alıntı:Yüklemeyi gerçekleştirdim. Hiçbir sorun yok. Bundan sonra güncelleme falan derdine de düşmem bilip bilmeden :yourock:
Ado' Alıntı:Geçmiş olsun. Bir kardeşimizin daha sorununu çözmüş olduk. :
aözkaya' Alıntı:Ado' Alıntı:Azizim 2 gün boyunca size cevap yazmadıysam biliniz ki atlamışımdır lütfen hatırlatınız bana.
aşağıya paylaştım yazılımınızı :
Gizli içeriği sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir.
Ado hocam slm yazılım yükledikten sonra tv izlerken bi anda sinyal yok uyarısı çıkıyor aç kapa yapınca tekrar düzeliyor bunun bi çaresi varmıdır
Ado' Alıntı:bospy20' Alıntı:Yüklemeyi gerçekleştirdim. Hiçbir sorun yok. Bundan sonra güncelleme falan derdine de düşmem bilip bilmeden :yourock:
Geçmiş olsun. Bir kardeşimizin daha sorununu çözmüş olduk. :
mrian_sma' Alıntı:Ado' Alıntı:Geçmiş olsun. Bir kardeşimizin daha sorununu çözmüş olduk. :
Hello sir...there is a chance of finding the software for my tv?