selam, yazlım linkleri hep ölmüşmehabalar 17mb81-2 kart tv de açılmıyoru nt flas entegreyı değiştik cihaz suan acıldı fakat ekran ters nasıl duzeltırım yazılım konusunda yadımcı olurmuunuz iyi çalışmalar fotolar ekte
merhabalar. bende vestel satellite 40fa5050 40" led tv var. menüye girdiğim zaman hiçbir yazı görünmüyor. ilk kueulum yaptım kanallar da gitti kanal yükleme yapamıyorum yazılımmı atmam gerekir yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
denediniz mi ?VESTEL USB 'DEN KANAL YÜKLEME-YEDEK ALMA RESİMLİ ANLATIM
Merhaba, Vestel ve bütün vestele bağlı ürünler için kanal listesinin usbden nasıl yüklenir, yada nasıl yedek alınır. Kanal tablosu yükleyeceksiniz bütün adımlar izlenir. Kanal tablosu yedeğini almak isterseniz 3-4-5-6 adımlarına bakmanız yeterlidir. Kanal tablosu indirme linki: *** Gizli metin...tavsiyeforumu.com
eğer yazılım istiyorsanız seri numarası paylaşınız
televizyonun arkasındeki barkodu paylaşınız
selam,Merhaba Sayın Arkadaşlar
Seri numarası : 7677079 600102 Cihaz: regal 55r6080u
vesteldriver da yazılım görünmüyor?
Elinizde yazılım varsa paylaşır mısınız?
sorun giderildi teşekkürler emeğinize sağlıkselam, yazlım linkleri hep ölmüş
panel yazılımı deneyelim :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yükleme anlatım :
PCF Yükleme
1. pcf.bin dosyası USB bellek içerisine kopyalanır
Örneğin «pcf.bin» olarak
3. USB bellek TV'nin USB portuna takılır
4. Service menüden "USB operations" yapılır (servis menü 4725)
5. Power on/off sonrası yeni dosyalar yüklenmiş olacaktır.
PTF Yükleme
1. ptf.bin dosyası USB bellek içerisine kopyalanır
Örneğin «ptf.bin» olarak
3. USB bellek TV'nin USB portuna takılır
4. Service menüden "USB operations" yapılır
5. Power on/off sonrası yeni dosyalar yüklenmiş olacaktır.
Çok teşekkür ediyorum...selam,
full :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yükleme anlatım için Tıklayınız
teşekkürler verdiğiniz bilgi için.Z zabit, cihazınızın anakartı mb95 donanım olarak düşük kaldığı youtube u kullanamazsınız android box tavsiye ederiz forum da konular mevcut.
YYardımlarınıziçin teşekkürler Adem helvacı abimizin YouTube videosunu izledim konuya dair m82 anakart yazılımını yükledim sıkıntı düzelditelevizyonun arkasındeki barkodu paylaşınız