F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hocam tvde çok nadir donma veya tv açıkken kapıp tekrar açılıyor. Full yazılım yükleme ile sorun çözülür mü bilemiyorum.
IMG_20180621_124745a21e53794ea825f7.jpg
selam bu tarz arızalarda full değil core update yüklenilir.
core yazılım linki: mb96_3.7.6S dir. bu yazılımı güncelleyin https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/#post-7751

B Çevrimdışı

bycincik

Aktif Üye
26 Haz 2018
67
38
selam bu tarz arızalarda full değil core update yüklenilir.
core yazılım linki: mb96_3.7.6S dir. bu yazılımı güncelleyin https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/#post-7751
Teşekkürler. Tv yi Güncelledim inşallah sorunsuz kullanırım. Aklıma takılan bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Tv de internet bağlı olmasına rağmen ağ üzerinden neden güncellemiyor. Yoksa sorunu tvde arayacağım :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Teşekkürler. Tv yi Güncelledim inşallah sorunsuz kullanırım. Aklıma takılan bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Tv de internet bağlı olmasına rağmen ağ üzerinden neden güncellemiyor. Yoksa sorunu tvde arayacağım :)
Sorun tvde değil,vestel firmasındadır,çünkü birçok model karta uzun zamandır ağ üzerinden güncelleme gelmiyor maalesef :ok

T Çevrimdışı

toto54

Yeni Üye
25 Kas 2018
36
49
T toto54, link teki yazılımı ok ile yanlız ok tuşunu hızlı basıp bırakıp yüklemeyi deneyin

Merhaba hocam,

Bu yazılımın bir üst versiyon yazılımı var. Smart menüsü farklı. Bunu bana vestel servisi yüklemişti. Bu yazılım sizde mevcut ise verebilir misiniz.
İlginiz için teşekkürler teknovest hocam

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba hocam,

Bu yazılımın bir üst versiyon yazılımı var. Smart menüsü farklı. Bunu bana vestel servisi yüklemişti. Bu yazılım sizde mevcut ise verebilir misiniz.
TEKNOwest teknovest verdiği orjinal full yazılımdır.
https://tavsiyeforumu.com/konu/mb120-yeni-yazilim-geldi-mujde.3011/ en güncel sürüm buradaki yazılımdır güncelleme yapılabilirsin. sizin televizyonun orjinali titanyumdur istersen carbon yazılımı deneyebilirsin

T Çevrimdışı

toto54

Yeni Üye
25 Kas 2018
36
49
Merhaba hocam,

Hocam yanlış ibare ettim. Bir üst full yazılımı var. Smart menüsü altta açılıyor yana doğru. Bunu bana vestel servisi yüklemişti. Sizin söylediğiniz çekirdek yazılımı.
iyi günler görüşmek üzere

T Çevrimdışı

tambil

Yeni Üye
25 Şub 2019
37
49
NEXON 40'' tv 17mb95m kart değiştim ekran ters açtı yazılım alabilirmiyim eski kart seri no :10093592 23228527

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hocam yanlış ibare ettim. Bir üst full yazılımı var. Smart menüsü altta açılıyor yana doğru. Bunu bana vestel servisi yüklemişti. Sizin söylediğiniz çekirdek yazılımı.
iyi günler görüşmek üzere
anladım, verdiğimiz yazılımlar orjinal ve doğrudur, servis yanlış veya fabrikadan ayrı bir yazılım alınmış olabilir, ayrıca daha önce ana kart değiştirilmiş farklı kart nedeni ile o şekilde yazılım menüsü değişik olabilir servis değiştirmesi lazımdı unutmuş yada gözden kaçmış olabilir.
normalde nexon mb120 ana kartta vestel mb120 ana kartta aynı gibidir. yazılımla düzeltilmesi gerekmektedir, vestel olan vestel menüsüne dönmelidir, nexon ise nexona dönmelidir. servisin gözünden kaçmış olabilir
iyi günler

M Çevrimdışı

m_yasar_s

Yeni Üye
11 Tem 2019
3
41
20190711_221520.jpg

Merhaba. Vestel tv de youtube çalışmıyordu güncelleme yapmak istedim. çekirdek yazılım yükledim 0 dan 100 e kadar yükleme yaptı. Sonrasında mavi ışık yanıp sönüyor ve ekranda vestel yazısı kaldı. Ne yapacagimi bilemedim fişi çeksem mi acaba. Yarim saatten fazladır böyle kaldı. Mb90 di. 6 yıldan beri kullaniyorum ama hic guncelleme yapmamıştım.

M Çevrimdışı

m_yasar_s

Yeni Üye
11 Tem 2019
3
41
Oncelikle Yardiminiz icin cok tesekkurler. Dosyayı indirdim fakat yanlış birşey yapmamak adına soruyorum bağlantı içerisinde birden fazla dosya var. Hepsini mi flash diske atacağız.

20190711_233617.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Oncelikle Yardiminiz icin cok tesekkurler. Dosyayı indirdim fakat yanlış birşey yapmamak adına soruyorum bağlantı içerisinde birden fazla dosya var. Hepsini mi flash diske atacağız.

20190711_233617.jpg
Evet,zip veya rardan çıkart,çıkan 3 dosyayı fat32 formatlı ve içi boş usb belleğe kopyalayıp tvye tak,tvnin fişini çek ,kumandayı önden tvye tutup OK tuşuna basarak ve OK tuşunu bırakmadan fişi tak,tvnin öndeki led flaşör yapmaya başladığında OK tuşunu bırak.

Geri
Üst Alt