Yılar önce aldığım bir SEG marka tv var. Eskiden kablo ile bağlanıp youtube üzerinden video izlerdim ama şimdi youtube yazısı geliyor ileri gitmiyor azılım güncellemesinin düzelteceği kanaatindeyim ama yazılımı bulamadım. Acaba bana yardımcı olurmusunuz???
anladım ilginiz için teşekkürler. yinede bir güncelleme yapmak istiyorum. eğer elinizde mevcutsa yazılım alabilirmiyim acaba?Z zabit, cihazınızın anakartı mb95 donanım olarak düşük kaldığı youtube u kullanamazsınız android box tavsiye ederiz forum da konular mevcut.
Sevgili zabit ,tv kartı MB95,tvnin işlemesinde sıkıntı yoksa hiç riske girme derim,çünkü en riskli karttır MB95 ,ayrıca geri dönmesi en zor kartlardan biridiranladım ilginiz için teşekkürler. yinede bir güncelleme yapmak istiyorum. eğer elinizde mevcutsa yazılım alabilirmiyim acaba?
teşekkürler ustam bu gönderdiğiniz full yazılım yükledim yüklenirken ekranda birşey çıkmıyor dimi hani yüzdelik gösterge gibi lamba yanıp söndü bi dakka falan sonra açıldı dil seçimi falan yaptım yani full yazılım yüklendi dimi ? ancak sinyal yine gelmedi tv deki sorun 13/15 volt olmasına rağmen sinyal yok o yüzden yükleme yaptım ama yine olmadı
yazılımlık bi durum yoktu hocam ortada anakart değişti şuan çalışıyor tvYazılımı Denedinmi Hocam ? Sonuç nedir ?
Ben cevap vereyim ,aynı tv bende de var çünkü 32''Ado üstad;
Merhaba sayenizde mb96 anakartlı SEG Smart TV çekirdek yazılımını güncelledim. Emeklerinize sağlık.
Smart TV menüsünde NETFLIX, Puhu TV uygulamalarının gelmesi için full yazılım mı yükseltmemiz lazım?
17mb82s .farklı yazılımlar denendi .tv yazılmı alıyor .bazı yazılımlarda görüntü ters çıkıyor .....konu hala güncel .funlux yazılıma ihtiyacım var .hayırlı işler.. kolay gelsin
selam,17mb82s .farklı yazılımlar denendi .tv yazılmı alıyor .bazı yazılımlarda görüntü ters çıkıyor .....konu hala güncel .