ya kimsede
17mb 82s in ters gösterme yazılımı yokmu yaa.
full yazılım:merhaba Hi level mb120 full yazılım lazım yardımlarınız için teşekkür ederim sn:7763055 700219
full yazılımın :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
güncelleme yazılımın :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yükleme anlatımı için Tıklayınız
önce full yükleyin kurulum yapıp güncellemeyi yapınız. *mb82 için ikiside full yazılım tipinde yükleyiniz
sorun devam ederse yazılımsal değil donanımsaldır
digiulama da bu şekilde programlıyor sevgili teknovest sökmeden yani,bende alayım dedim bu setten ama sonra vazgeçtim ,çünkü tekrar receiver,tv,media player programlamalarına artık dönmek istemiyorum, evin içi eski tip ve kendi yaptığım programmerlarla dolu,telefon için olanları saymıyorumyokoono, nand flash ları nasıl programlıyorsun bilgi verirmisin
merhaba bana vestel 40 ınc fa7100 yazılım gerekli yardımcı olur musunuz lütfen
güncelleme mi full mu ?arkadaşlar selam kolay gelsin bana vestel 40 ınc fa7100 model için yazılım lazım yardımcı olur musunuz lütfen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
merhaba bana vestel 40 ınc fa7100 yazılım gerekli yardımcı olur musunuz lütfen
Nandures, RT809H programcısı ile yazılmıştır. Çok pahalı. Bir problem, birçok düğümün tahtaya okunmaması ve yazılmamasıdır. Temizlenmesi gerekiyor. Diğer para: sıcak hava istasyonu, akarsu vb. Topların üzerindeysem daha da zor. En büyük sorun nand yazılımı bulmak. Üretici (ona söyleme) veya diğer sorun gidericilerde bulunur. Bununla birlikte, yeniden yazma işlemi AMONTÖRLER tarafından değil, serviste ve ELECTRONICS tarafından yapılır.yokoono, nand flash ları nasıl programlıyorsun bilgi verirmisin
güncelleme mi full mu ?
seri numarası paylaşınız ?
güncelleme mi full mu ?
seri numarası paylaşınız ?
vestel 40 ınc fa7100F1A1FE9A-03DB-47ED-868A-DFB35DB68A39 by vardı ve full versiyon size zahmet