tv ye yüklenmedi neden bilemedimYukarıda sevgili fikolojinin verdiği yazılım full yazılımdır.
tv kapadım ok tuşuna basılı tutup fişi taktım işık hızlı yanıp söndü sonra ok tuşunu bıraktım sonra vestel yazdı kapandı
tv ye yüklenmedi neden bilemedimYukarıda sevgili fikolojinin verdiği yazılım full yazılımdır.
)tv ye yüklenmedi neden bilemedim
tv kapadım ok tuşuna basılı tutup fişi taktım işık hızlı yanıp söndü sonra ok tuşunu bıraktım sonra vestel yazdı kapandı
Tvde smart haricinde bir sıkıntı YOKSA hiç yazılım yükleme işine bence girme,çünkü kart eski ve en riskli kart sınıfındadir,Mb95 diye forumda aratırsan mutlaka ilgini çekecektir sevgili delibekir
EK:
Ben üzerindeki yazılımın 2.2.4t olduğunu görünce MB95 kart dedim.
Ben teşekkür ederim,maalesef bir çözüm yok,imzama bakarsan bende aynı model katlardan var ,smart olarak kendimiz birşeyler yapmaya çalışıyoruz,bomba konusuna bir bak bakalım,senin tvde çalışacakmı? olmadı android box alabilirsin en iyisiTeşekkürler desteğiniz için. Fakat smartta hiçbir özelliği şuanda kullanamıyorum youtube bile açılmıyor buda beni sinir etti. Bir çözümü mevcut mu acaba ?
Ben teşekkür ederim,maalesef bir çözüm yok,imzama bakarsan bende aynı model katlardan var ,smart olarak kendimiz birşeyler yapmaya çalışıyoruz,bomba konusuna bir bak bakalım,senin tvde çalışacakmı? olmadı android box alabilirsin en iyisi
BOMBA .... Tak kullan Ottplayer IP tv
Evettt,özellikle sevgili mert bak bakalım tek tıkla(!) Ottplayer vestel ott player çalıştırma Kumandadan internete tıkla,ordan wevd seç,içine gir ottplayer tıkla .... ohoooo NOT: MB91-MB96-MB97 kartlarda denenmiştir,diğer kartlarda da kullanılabilir diye düşünüyorum 1-Önce aşağıdaki...tavsiyeforumu.com
Eline sağlık kardeşim.24 NXN SLIM LED panel yazılımı buldum, başka bir arkadaşada lazım olur diye ekledim
VESTEL VES236WNEC-02
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
İndirip baktım,sanırım görüntü ters olursa yükleniyordu galiba ,24 NXN SLIM LED panel yazılımı buldum, başka bir arkadaşada lazım olur diye ekledim
VESTEL VES236WNEC-02
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
İndirip baktım,sanırım görüntü ters olursa yükleniyordu galiba ,