İlk kurulmda silinmesi ilginç,zaten tv alındığı duruma dönüyor,yani ilk aldığında netflix varsa,yine gelmeli,hatta profillerle oynayarak yaptıysan,yine gelmeliydi,bu arada sendeki kart neydi sevgili blue_3399Netflix olan yazilim vardi ilk kurulum deyince netflix silindi ...
Menü+4+7+2+5 ile görebilirsin,üstte yazarServis yazilim atmisti o zaman gelmisti ilk aldigimda yoktu sizin iatesiginiz bilgiye nasil ulasabilirim cevabiniza teşekkürler
Netflix olan yazilim vardi ilk kurulum deyince netflix silindi guncel yazilimi paylasirsaniz sevinirim sizdeki yazilim.versiyonu nedir onuda belirtirseniz tesekkurler
Tamam,şimdi oldu,sanırım core yazılım yükleyceksin,eski çünkü yazılımın,öyle görünüyor .Dostlarım F fikoloji ve teknovest bu konuda kesin yardımcı olurlarV.0.45.23.7 svn 201257 mb97 2×256
Tüh,süprizimi bozdun sevgili teknovest,ben bu yazılımı attığımda gelmişti köydeki tvde sevgili fikoloji vermişti yazılımı o zaman,hemen attım tvye bir baktım ,ta daaaaB blue_3399, mb97 anakartlı tv me yükledim smart ta netflix var denemek istersen
https://tavsiyeforumu.com/konu/mb97...youtube-yukleniyor-hatasi-hk.3903/#post-81554