aynı sıkınkı bendede var
[Gizli İçerik]
aynı sıkınkı bendede var
[Gizli İçerik]
selam
[Gizli İçerik]
selam netflix için yazılım yükledikten sonra ekran karardı ve kırmızı ışık sürekli yanıp sönmeye başladı.Sanırım bir yerde hata yaptım.Nasıl kurtarabilirim?
selam,Usta, emeğinizi ve buradaki sabrınızı takdir ediyorum.
Benim sorunum browser çok yavaş. Yazılımım güncelmi bilmiyorum. Siz bilirsiniz.
Eğer güncel değilse güncel yazılım dosyasını rica edebilir miyim.
Son soru, yazılımı güncellersem browser ve diğer uygulamalar da güncellenir mi?
48r6520F REGAL
selam,selam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
teşekkür ederim.selam,
full yazılımınız :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
full yazılım yükleme anlatımı için Tıklayınız
mb 120lerin bildiğim kadarı ile netfilix yoktur.
ama modlama ile açabilirsiniz. https://tavsiyeforumu.com/konu/ilk-...ken-tv-yazilim-modlama.898/page-54#post-81446 formunda teraspy D NetCaliber rfve yi etkitleyin destek alın
evet usta tv tamircisiyim çatak van iş yerim var youtube kanalında vestel için yardım istemiştim neden sordun merak ettimKonu dışı ama özellikle burada sormak istedim,
inanelektronik
Acaba tv tamircisimisin ve cevabın "evet" ise ,nerede yapıyorsun bu işi (il-ilçe gibi) ,merak ettiğimden soruyorum,sakın aklına bir soru işareti getirme
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Uygulamaya çalışacağım.selam,
https://tavsiyeforumu.com/konu/mb211-0-69-4-0-yeni-yazilim-26-12-2018.3257/
mb211 0.69.4.0 core carbon ve titanium yazılım linki : den titanyum olanı indirip yükleyebilirsiniz
Sanırım aramızda seninle beraber 3-4 kişi var tamirci olarak dükkan çalıştıran ? ,acaba dedim,ayrı bir konu başlığı olsa ve tamirci dostlarımız bu başlık altında toplansa diye düşündüm,en azından hem birbirinize hemde buradaki üyelere epey faydalı olur düşüncesindeyim,ondan sormuştumevet usta tv tamircisiyim çatak van iş yerim var youtube kanalında vestel için yardım istemiştim neden sordun merak ettim
Hımm,o zaman anakartın fotosunu yayınlamalısın sanırım,barkodu okunaklı omalı.yok hocam anakart mb96 spı flash olsa kopyalardım problem olsa geri dönerdim şimdi arada kaldım