yaptım hocam ama sorun hala devam ediyor. yardımcı olur musunuz ?full yazılımı yüklerim onda sorun yok siz bi deneyin olmassa haber verin upload yaparım full'e döneriz
yaptım hocam ama sorun hala devam ediyor. yardımcı olur musunuz ?full yazılımı yüklerim onda sorun yok siz bi deneyin olmassa haber verin upload yaparım full'e döneriz
tv seri numarasını paylaşırmısınyaptım hocam ama sorun hala devam ediyor. yardımcı olur musunuz ?
tv seri numarasını paylaşırmısın
tv seri numarasını paylaşırmısın
full yazılımınız:
ekran ayarlarında manuel 16:9 seçtiğini belirttiSevgili F fikoloji ,sorun "görüntü ayarları"nın otomatik olması olmasın acaba,kanal geçişinde yapıyorsa diye düşündüm.
M murat0690
Acaba demiştim sevgili fikolojiekran ayarlarında manuel 16:9 seçtiğini belirtti
teraspy, F fikoloji, arkadaşlar bir sorum daha olacak televizyonda turkcell tv kullanıyorum hdmı kablosu ile bağlıyım.Acaba demiştim sevgili fikoloji
tv ekran ayarlarında hdmi modu gelişmiş seçeneği mevcut muteraspy, F fikoloji, arkadaşlar bir sorum daha olacak televizyonda turkcell tv kullanıyorum hdmı kablosu ile bağlıyım.
turkcell tv de de bazı kanal 1920x1080 p görüntü kalitesi varken bazı kanallara geçerken siyah ekran oluyor ve kalite 720x576 i düşüyor ekran boyuduta değişiyor
bu sorun güncellemeden sonra oluyor turkcell müşteri hizmetleri ile görüştüm sorun tv de kaynaklı diyor
sizce neden kaynaklı olabilir ?
güncel yazılımınız : https://tavsiyeforumu.com/konu/mb130-3-62-35-yeni-yazilim-26-12-2018.3218/Kısa süre önce panel değişimi için servise gitmişti jvc 49" TV ve güncel yazılım yüklemelerini rica etmiştim. Yüklediklerini belirttiler ve eski versiyonun kaç olduğunu hatırlamıyorum.
Şimdi sorun şu TV bazen ağ ile uyanmiyor ve hatta kablosuz bağlantı kısmı pasif halde oluyor. Şöyle ki, ağ ile uyanmadigini anladığım zaman ağ ayarlarına bakıyorum ve sadece kablolu bağlantı görünüyor, kablosuz hiç olmuyor ve mecburen fişi çıkar/tak yapıyorum ve düzeliyor. Aynı şekilde ilk açılışta ağ ile uyandığını gösteren simge de çıkmıyor.
Bu konuda şöyle bir tahminim var, bazen direkt Netflix veya YouTube üzerinde iken TV kapatılınca ve sabah açılınca böyle olduğunu düşünüyorum.
Özetle yüklenen yazılım mı sorunlu ve güncel hali var mı acaba? Fotoğraf ekliyorum.
maalesef öyle bir seçenek yok hocamtv ekran ayarlarında hdmi modu gelişmiş seçeneği mevcut mu