Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 23,428
Bu anakart için elimizde panel yazılımı yok.TV çalışmıyordu yazılımdan sonra görüntü fluu oldu nasıl düzelteblirim teşkler![]()

Bu anakart için elimizde panel yazılımı yok.TV çalışmıyordu yazılımdan sonra görüntü fluu oldu nasıl düzelteblirim teşkler![]()

çok teşekkür ederim denedim ve çalıştı.Yazılımı gönderdim
evet garantisi varmış ama servis 60km uzakta ve yaşlı bir teyzenin tv onun için yazılımsa gitmeden halledivereyim demiştim komşusu getirdi zaten tv yiYeni cihaz garantisinin devam ediyor olmasi lazim
Arkadaşlar Vestel LedTV Vestel yazıp kapanıyor tekrar açıyosun temelli kapanıyor kırmızı led de sönüyor mümkünse yazılım denemek istiyorum
Bütün parçaları orjinal panel kart gibi değişiklik yapılmamış
![]()
![]()
![]()
yokmu yardımcı olabilecek bir arkadaş konuyu mu yanlış yere açtım
160 Km de olsa cihaz garanti kapsamında servise müracaat edilsin. Yaşlı teyzeye iyilik yapacağım diye kötülük yapmayın.evet garantisi varmış ama servis 60km uzakta ve yaşlı bir teyzenin tv onun için yazılımsa gitmeden halledivereyim demiştim komşusu getirdi zaten tv yi
kötülük derken anlamadım garantisi iptal olur falan diyemi160 Km de olsa cihaz garanti kapsamında servise müracaat edilsin. Yaşlı teyzeye iyilik yapacağım diye kötülük yapmayın.
Aşağıdaki linkte cevap yazıldı.kötülük derken anlamadım garantisi iptal olur falan diyemi
garantiyi sonradan köye gittiklerinde öğrendim yazılım bulamıyorum deyince neyse servise göndermeye çalışsınlar kapatalım madem konunyu sana zahmet eğer sitede de garanti sorgulaması yapacğımız bir bölüm olursa güzel olurdu mümkünmü böyle bişey bilmiyorum amaAşağıdaki linkte cevap yazıldı.
32H9530 17MB181TC smart tv yazılım talebi
32H9530 17MB181TC yazılım lazım kullanılan parçalar orjinal yaedımcı olursanız sevinirim tv açılınca logo çıkıyor stanby konumuna geçiyor tekrar açtığımda logo da çıkmıyor ve kapanıyor kırmızı ışık da sönüyortavsiyeforumu.com
Tüketici servise müracaat etsin servis köye gelir hizmet sağlar.garantiyi sonradan köye gittiklerinde öğrendim yazılım bulamıyorum deyince neyse servise göndermeye çalışsınlar kapatalım madem konunyu sana zahmet eğer sitede de garanti sorgulaması yapacğımız bir bölüm olursa güzel olurdu mümkünmü böyle bişey bilmiyorum ama
eyvallah ama gelmiyolar komşuları yarın gidecekmiş hallettik ustam teşekkür ederimTüketici servise müracaat etsin servis köye gelir hizmet sağlar.
Müracaat için 0 850 222 4 123
Full yazılım varmı ustam.teşklerBu anakart için elimizde panel yazılımı yok![]()
Bu anakart için elimizde panel yazılımı yokfull yazılımda olabilir yada deneyebilecegimiz bi yazılım