teşşekkürler Sorun DüzeldiMerhabalar kolay gelsin vestel full yazılım lazım yardımcı olurmusunuz arıza vestel yazısı geliyor arka ısık yanıyor logo gidiyor aclımıyor teset atıyor şimdiden teşekkürler
![]()
teşşekkürler Sorun DüzeldiMerhabalar kolay gelsin vestel full yazılım lazım yardımcı olurmusunuz arıza vestel yazısı geliyor arka ısık yanıyor logo gidiyor aclımıyor teset atıyor şimdiden teşekkürler
![]()
yokmu yardımcı olabilecek bir arkadaş konuyu mu yanlış yere açtımArkadaşlar Vestel LedTV Vestel yazıp kapanıyor tekrar açıyosun temelli kapanıyor kırmızı led de sönüyor mümkünse yazılım denemek istiyorum
Bütün parçaları orjinal panel kart gibi değişiklik yapılmamış
![]()
![]()
![]()
Hocam teşekkür ederim dediğinizi denedim ve şuanda youtube a da tiwo anasayfasına da girmeye başladı. yani sorunum modemim ile akalaı anladığım kadarıyla, bunun için bir çözüm öneriniz var mı?Telefonunuzu modem olarak kullanın deneyin aynı hata devam ederse yazılıma bakarız.
Modem wifi kanal numarasını değiştirip deneyin.Hocam teşekkür ederim dediğinizi denedim ve şuanda youtube a da tiwo anasayfasına da girmeye başladı. yani sorunum modemim ile akalaı anladığım kadarıyla, bunun için bir çözüm öneriniz var mı?
Yazılımı gönderdimMerhabalar tv modeli jvc lt-43vf42t sorun ise açılmıyor.
Açılmıyor (Standby ışığı yanıyor),
- Logo geliyor açılmıyor (Standby ışığı yanıp/sönüyor),
- Logo geliyor kapanıyor (Standby ışığı yanıp/ sönüyor)
- Logo geliyor fakat sonra tv kapanıyor.
Kurtarma yazılımı rica ediyorum .
![]()
Yeni cihaz garantisinin devam ediyor olmasi lazimArkadaşlar Vestel LedTV Vestel yazıp kapanıyor tekrar açıyosun temelli kapanıyor kırmızı led de sönüyor mümkünse yazılım denemek istiyorum
Bütün parçaları orjinal panel kart gibi değişiklik yapılmamış
![]()
![]()
![]()
yokmu yardımcı olabilecek bir arkadaş konuyu mu yanlış yere açtım
Full yazılımı gönderdim.Attım hocam.
![]()
Sorun nedir etiket nerede.?.
17mb140 kurtarma yazılımı lazım
Bu anakart için elimizde panel yazılımı yok.TV çalışmıyordu yazılımdan sonra görüntü fluu oldu nasıl düzelteblirim teşkler![]()

çok teşekkür ederim denedim ve çalıştı.Yazılımı gönderdim