By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,056
Tv deki sorun nedir?Üstad mb96 için bir çözüm sunsanız ya. Yani tv giderse gitsin yapacak birşey yok bilmediğimiz yerden dosyayı indirmek istemedim tavsiyeforum varken
Tv deki sorun nedir?Üstad mb96 için bir çözüm sunsanız ya. Yani tv giderse gitsin yapacak birşey yok bilmediğimiz yerden dosyayı indirmek istemedim tavsiyeforum varken
Vewd ve Youtube yavaşlık problemi. Vewd hiç girmiyor. Daha önceden box kullanıyordum fakat babama verdim. Vewd+ott player ile iptv kullanıyordum önceden onu simule etmeye çalışıyorum tekrardan işin aslı. mevcut yazılım 376f, SN: 7529047. Marka SEG bu arada SC7600Tv deki sorun nedir?
GÜNCELLEME YAZILIMI İSTEMEK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLERVewd ve Youtube yavaşlık problemi. Vewd hiç girmiyor. Daha önceden box kullanıyordum fakat babama verdim. Vewd+ott player ile iptv kullanıyordum önceden onu simule etmeye çalışıyorum tekrardan işin aslı. mevcut yazılım 376f, SN: 7529047. Marka SEG bu arada SC7600
Merhaba. Aynı model tv de aynı sorunu yaşıyorum. yazılımı bana da verebilir misiniz ? Teşekkürlermerhaba
40FD5050 vestel marka televizyonum var. tv açılıyo siyah ekran geliyo sonra vestel yazısı gelip kapanıyor stndby ışığı yanıp yanıp sönüyor
tv açılmadığı için anakart ve yazılım sürümüne ulaşamıyorum. Anakart hiç değişmedi
konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim
hangi yaılımı yüklemem gerekiyor
Ses var mı?Seg LED TV logo göründükten sonra kapanıyor,
Arka ledler yanıyor fakat görüntü yok,
17mb82s Anakart
Full yazılım rica ederim...
Tv garanti kapsamında olduğu için servise müracaat edin.kolay gelsin ustalarım toshıba 17mb181tc anakarta yazılım arıyorum. ekranda toshıba yazısı kalıyor sonra sağdan sola ekran kararıp kapanıp tekrar acılıyor.
yardımlarıonız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Kapak iç kısmı değil pilleri çıkarın pillerin altında kalan yerdeki kod lazım.
Kapak iç kısmı değil pilleri çıkarın pillerin altında kalan yerdeki kod lazım.
Uzaktan kumanda sizin tv ye ait değil resmini eklediğim 39170 Kumadayı satın alacaksınız.
Kumandanın başka bir yerinde yazan başka bir kod yok. Bu sorun kumandadan mı , yazılımsal mı?
Buda kumandanın kartı
Etiketteki rakamlar okunmuyor.Merhabalar,
Televizyonuma bir update yapmak istedim ancak sanırım yanlış versiyon yükledim. Şu anda açılmıyor ne yapmam gerek acaba?
TV hiç tamir görmedi anakart yazılım vs değiştirilmemişti.
VESTEL SMART 50PF7055
SN 7007495 300113