Sorun çözüldü. LVDS kablosunun karta takılan kısmında temassızlık varmış temizleyip taktığımda tv sorunsuz çalıştı. Desteğiniz için teşekkür ederim.Yazılım yüklendi. Fakat yine sorun devam ediyor. Sadece tv kapatma düğmesine basinca kapaniyor. Acaba bu mb95 kartlarda kumandadan düğmeye basılınca kırmızı ışık tepki vermiyor mudur? Eğer öyleyse ledler arızalı olabilir mi? (Ekrana ışıkla bakınca silik görüntü veya logoyu da göremedim ayrıca). Ne tavsiye edersiniz?
Bir müddet sonra tekrar iyice bir kontrol edeyim dedim cihazı açtim ve nedenini anlayamadığim şekilde logo geliyor ve silik gorüntü var. Ledleri değiştirip sonucu bildiririm.
Bu konuda yardım alma şansım varmıekran ters dönüyor 4725 servis menüsünde panel ayarlarını bulamadım aklıma yazılım yüklemek geldi televizyonda herhangi bir değişiklik yapılmadı. Yazılım rica edebilirmiyim
ekran ters dönüyor 4725 servis menüsünde panel ayarlarını bulamadım aklıma yazılım yüklemek geldi televizyonda herhangi bir değişiklik yapılmadı. Yazılım rica edebilirmiyim
ekran ters dönüyor 4725 servis menüsünde panel ayarlarını bulamadım aklıma yazılım yüklemek geldi televizyonda herhangi bir değişiklik yapılmadı. Yazılım rica edebilirmiyim
Rakamları okunmayan resim eklemişsin bir rakamın bile çok önemi varken yardım beklemeniz anlamsız.Bu konuda yardım alma şansım varmı
Konunun ilk mesajını okuyun.Vestel 43fa9000 17mb98 açılmıyor yazılım talep etmekteyim.
Teşekkürler.
Bu tv yeni değil pil kutu kapağını açın kutu içerisinde yazan kod nedir veya net resmini buraya ekleyin.
Tv eski fakat kutusunda duruyordu. İhtiyaçtan yeni açtık. Eve gidince kumandadaki kodu yollayım inşAllah. Kolay gelsin.
etiketi paylaşır mısınız.?selam kolay gelsin
17 mb140
model no=32HL520
PANEL NO=27773991
FUL YAZILIM YOLLARMISINIZ KOLAY GELSİN TEŞEKKÜRLER
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.merhaba
40FD5050 vestel marka televizyonum var. tv açılıyo siyah ekran geliyo sonra vestel yazısı gelip kapanıyor stndby ışığı yanıp yanıp sönüyor
tv açılmadığı için anakart ve yazılım sürümüne ulaşamıyorum. Anakart hiç değişmedi
konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim
hangi yaılımı yüklemem gerekiyor
emeğinize sağlık sonuç başarılı teşşekür ederimkurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Kapak iç kısmı değil pilleri çıkarın pillerin altında kalan yerdeki kod lazım.
SRC-3916 1-B kumandanın pil kapağındaki yazan kod
Kapaktaki kod SRC-3916
1-B