Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,893
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Merhaba. ilk açılışta Vestel logosu çıkıyor sonra kayboluyor tv açılmıyor.
Merhaba. ilk açılışta Vestel logosu çıkıyor sonra kayboluyor tv açılmıyor.
full yazılım verildi bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Hiç tamir değişim görmedi ışık yanıp sönüyor vestel yazısı geliyor tekrar kapanıyor. Teşekkürler
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Seg tv logo geliyor açılmıyor
Seg tv logo geliyor açılmıyor
Merhaba standby ışığı yanıp sönüyor tv açılmıyor yazılım konusunda yarımcı olurmusunuz.
Şimdiden teşekkür ediyorum...
ilk mesajı okuyun.Seg Model No: 24SCF5520 Seg yazısı geliyor Tv açılmıyor kurtarma yazılımı varsa gönderebilirmisiniz ?
bu tv eski bir vestel bu kartı tv ye uyarlamışlar üzerinde seri nosu yok o yüzden kapak resmini atamıyorumusta ilk defa yazılım istemiyorsun neye göre yazılım vereceğini biliyorsun.?
Bana seri yada ürün kodu gerekli
bu tv eski bir vestel bu kartı tv ye uyarlamışlar üzerinde seri nosu yok o yüzden kapak resmini atamıyorum
usta ilk defa yazılım istemiyorsun neye göre yazılım vereceğini biliyorsun.?
Bana seri yada ürün kodu gerekli
bu tv eski bir vestel bu kartı tv ye uyarlamışlar üzerinde seri nosu yok o yüzden kapak resmini atamıyorum
SN numarasını buraya yazın okunalıklı değil 8-0 mı belli olmuyor.Merhaba standby ışığı yanıp sönüyor Logodan sonra siyah ekran kalıyor. tv açılmıyor yazılım konusunda yardımınızı rica ederim.
Şimdiden teşekkürler
anakartın kösesinde seri numara olur onu okunaklı şekilde atbu tv eski bir vestel bu kartı tv ye uyarlamışlar üzerinde seri nosu yok o yüzden kapak resmini atamıyorum
SN 7900248 700014 teşekkürlerSN numarasını buraya yazın okunalıklı değil 8-0 mı belli olmuyor.
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.SN 7900248 700014 teşekkürler
Teşekkürler, uygulayıp buradan bilgi paylaşıyor olacağımkurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Televizyon açıldı. İlginiz için teşekkürler tekrardan.Teşekkürler, uygulayıp buradan bilgi paylaşıyor olacağım