Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,463
Yazılanları okumadığınız sürece indirme yapamayacaksınız.hocam dosyayı indiremiyorum
Yazılanları okumadığınız sürece indirme yapamayacaksınız.hocam dosyayı indiremiyorum
Merhaba,Merhaba,
Ekledim, teşekkür ederim.
Rica ederiz.teşekkür ederim kardeşim sayende televizyon düzeldi ve çalışıyor ALLAH sizden razı olsun.
Etiket resmine ait olan tv yazılım desteği kesilmiş mb95 Anakarta sahip güncelleme yazılımı yokMerhaba. Vestel 42PF8175 model tv. HDMI da kullanıyorum. Tv 10-30 dakika sonra kendi kendine kapanıyor süresi değişiyor. Mevcut yazılım V.3.7.6z. Uygun yazılım var mı?
olur çok memnun olurumIn the archive I have from Bush. The same main and the same panel. Do you want?
I don't have a panel profile. And I don't think you can find something like that.
tşk ederimMaalesef
Full software. Try at your own risk.olur çok memnun olurum
tşk ederim
yazılımı bildirim olarak gönderdim.merhaba elimde lg 47LD650-ZC Model tv var anakartı bozulmus ve vestelin 17mb140 anakartını takmışlar televizyon açılıyor LG logosu cıkıyor ve standby a geçiyor ve acılmıyor resimdeki anakartın kurtarma yazılımını atabilirmisiniz
İnternet özelliği extra bir şey katmayacak maalesef, hatta ha bire "ssl" hatası verecektir, ama illa takacağım diyorsan mb96 -97-90-110-120-130 olabilir, ama dediğim gibi getirisi pek olmayacak çünkü bu kartlar linux sistemli ,belki android kart olabilir (belki)cok tesekkur ederim yonlendirmeler sayesinde yazılımı yukledım ve su an kanal taraması yapıyorum size sormak istedigim bir şey var 17mb140 ın internet özelligi yok bunun yerine 17mb95m takmak istedim fakat bu forumda bu kartın sorunlu oldugunu ogrendim sizden ricam 17mb140 ın yerine hangi kartı taksam tv ye internet özelligini eklerim cevabınız için şimdiden cok tesekkur ederim
tesekkurlerİnternet özelliği extra bir şey katmayacak maalesef, hatta ha bire "ssl" hatası verecektir, ama illa takacağım diyorsan mb96 -97-90-110-120-130 olabilir, ama dediğim gibi getirisi pek olmayacak çünkü bu kartlar linux sistemli ,belki android kart olabilir (belki)