merhabalar ilginiz için tesekkurler 3-4 kez tekrar denedim sonuncuda oldu fakat bu kezde kanallar acılmıyor sinyal kalitesi 0 da ne yapmam gerekfull yazılım verildi.
Çok teşekkürler ilginiz için android tvlerde sanırsam yazılım yükleme farklıymış. Bununla ilgili bilgi paylaşabilirseniz sevinirim.
teşekkür ederim tv tamamdır
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.
Merhabalar vestel tv açılıyor logo geliyor ve tekrar kapanıp açılmaya devam ediyor. Sanırım yazılımla alakalı bir sorun oldu.
lütfen yardımcı olun değişen bir parçası da olmadı teşekkür ederim.
Üst mesajda yazdıklarınızı gördüm yazılımı flash bellek içerisine klasörsüz olarak kopyalayın tv nin usb giriş portuna takın sonra da tv nin fişini prize takıp enerji verin yazılımın yüklenmesi 10-15 Dakika sürecektir.Çok teşekkürler ilginiz için android tvlerde sanırsam yazılım yükleme farklıymış. Bununla ilgili bilgi paylaşabilirseniz sevinirim.
Farklı kaynaklarda farklı bilgiler gördüm çünkü.
By_Trol
Yazılımı paylaşabilir misinizÜst mesajda yazdıklarınızı gördüm yazılımı flash bellek içerisine klasörsüz olarak kopyalayın tv nin usb giriş portuna takın sonra da tv nin fişini prize takıp enerji verin yazılımın yüklenmesi 10-15 Dakika sürecektir.
Yazılımı paylaşabilir misiniz
hocam dosyayı indiremiyorum
teşekkür ederim kardeşim sayende televizyon düzeldi ve çalışıyor ALLAH sizden razı olsun.
Merhabalar vestel tv açılıyor logo geliyor ve tekrar kapanıp açılmaya devam ediyor. Sanırım yazılımla alakalı bir sorun oldu.
lütfen yardımcı olun değişen bir parçası da olmadı teşekkür ederim.