D Çevrimdışı

doubleways

Yeni Üye
16 Ocak 2019
3
35
Merhabalar,

43FB8500 Model Vestel TV im var. Şu anki yazılımı V.0.45.23.25 . Netflix vs gibi uygulamalar çalışır mı acaba? Ayrıca yazılımımı güncellemek istiyorum. Forumunuzu baya bir araştırdım. Yazılımlar verilmiş ama çoğunluğunda linkler kırık. Acaba güncel yazılımı bulmamda yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca NETFLIX uygulamasını çalıştırabilmem mümkün olabilir mi? Resim linki :

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar,

43FB8500 Model Vestel TV im var. Şu anki yazılımı V.0.45.23.25 . Netflix vs gibi uygulamalar çalışır mı acaba? Ayrıca yazılımımı güncellemek istiyorum. Forumunuzu baya bir araştırdım. Yazılımlar verilmiş ama çoğunluğunda linkler kırık. Acaba güncel yazılımı bulmamda yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca NETFLIX uygulamasını çalıştırabilmem mümkün olabilir mi? Resim linki :

Bu arada yazılım isteme sebebim;

Wireless Display kullanırken bağlantılarda kopma ve arada bağlanmama sorunu yaşıyorum ve TV geçip sonra geri gelince düzeliyor ve ne yaparsam yapayım ilk seferde bağlanamıyorum,
Youtube ise bazen bağlanmama bazen görüntü gelip ses gelmeme sorunları çıkarıyor, kapatmadan da düzelmiyor,
NETFLIX Uygulaması yok yeni yazılımla gelip gelmeyeceğini merak ediyorum,
NAdiren de olsa TV kendini kapatıyor ama geri açmıyor,
Ayrıca benzer sorunları https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...ilgilendirme-konusudur.454/page-11#post-10442 burada aynı TV için vermişler ama güncel yazılımını bir türlü bulamıyorum. Adem Helvacı Ado yardımlarınızı bekliyorum.

Bir de Adem Helvacı Ado sitesinde benim seri no ile arama yapamıyorum. Hiçbir şey çıkmyor! Bu site çalışıyor mu?

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhabalar,

Bu arada yazılım isteme sebebim;

Wireless Display kullanırken bağlantılarda kopma ve arada bağlanmama sorunu yaşıyorum ve TV geçip sonra geri gelince düzeliyor ve ne yaparsam yapayım ilk seferde bağlanamıyorum,
Youtube ise bazen bağlanmama bazen görüntü gelip ses gelmeme sorunları çıkarıyor, kapatmadan da düzelmiyor,
NETFLIX Uygulaması yok yeni yazılımla gelip gelmeyeceğini merak ediyorum,
NAdiren de olsa TV kendini kapatıyor ama geri açmıyor,
Ayrıca benzer sorunları https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...ilgilendirme-konusudur.454/page-11#post-10442 burada aynı TV için vermişler ama güncel yazılımını bir türlü bulamıyorum. Adem Helvacı Ado yardımlarınızı bekliyorum.

Bir de Adem Helvacı Ado sitesinde benim seri no ile arama yapamıyorum. Hiçbir şey çıkmyor! Bu site çalışıyor mu?
Selam
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/
Sayfasında 45.23.39 yazılımı size uyar en güncel sürüm o dur. Ama netfilx gelmeyecektir. Netfilx için tv modlama konusunda yardım talep ediniz

D Çevrimdışı

doubleways

Yeni Üye
16 Ocak 2019
3
35
Selam
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/
Sayfasında 45.23.39 yazılımı size uyar en güncel sürüm o dur. Ama netfilx gelmeyecektir. Netfilx için tv modlama konusunda yardım talep ediniz

Teşekkürler yardım için. Güncelleme yaptım ama hiçbir şey normale binmedi. Youtube biraz daha stabil gibi denedim biraz. Ama Smart Senter resmen açılmıyor. 5 dk bekleyince açılıyor. Bence benim gibi güncelleme yapmaya niyeti olanlar yapmasın. Öncesi sürümü en azından Smart Center kısmında idare ederdi güncelleme ile onda da sıkıntı yaşadım. NETFLIX için araştıracağım teşekkürler.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Teşekkürler yardım için. Güncelleme yaptım ama hiçbir şey normale binmedi. Youtube biraz daha stabil gibi denedim biraz. Ama Smart Senter resmen açılmıyor. 5 dk bekleyince açılıyor. Bence benim gibi güncelleme yapmaya niyeti olanlar yapmasın. Öncesi sürümü en azından Smart Center kısmında idare ederdi güncelleme ile onda da sıkıntı yaşadım. NETFLIX için araştıracağım teşekkürler.
Şu an smartta sorun var bende de öyle

A Çevrimdışı

astana71

Yeni Üye
17 Ocak 2019
1
34
emeginiz için tesekkürler

Seg 124 ekran tv mb96sdxwtrr9 hangi yazılımı yüklemeliyim.Tesekkürler

Seg 124 ekran tv mb96sdxwtrr9 hangi yazılımı yüklemeliyim.Teşekkürler

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
U Çevrimdışı

uuzun

Yeni Üye
17 Ocak 2019
2
47
Değerli yöneticiler;
Dün 2 akşam önce vestel smarttv portalım çok yavaş açılmaya başladı. 2 gün öncesine kadar hızlı olmasada fena değildi. Ama şimdi bayaa geç açılıyor. Bu konu ile alakalı bir bilginiz varmı acaba. Birde bazı arkadaşların servis menü ekranını paylaştığını gördüm. Eğer bana yazılım yüklemek icap ederse bilgi vermesi amacıyla bende ekranı paylaşıyorum. Adminler olarak bu çıktıyı inleyebilir ve bana yazılım güncellemeye ihtiyacım olup olmadığı konusunda bilgi verebilirseniz çok sevinirim....

WhatsApp-Image-2019-01-17-at-22.19.05.jpg

Şu an smartta sorun var bende de öyle
2 gündür bendede geç açılıyor ? Çözüm bulabildinizmi?

S Çevrimdışı

seroman

Yeni Üye
13 Mar 2018
39
full yazılım yükleme ne kadar sürüyor 10 dakika oldu hareket yok led yanıp yanıp sönüyor. (mb100)

Geri
Üst Alt