TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
A
ankesmer,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ana kart modeliniz nedirVestel 22 fa7100 modeli için tivubu güncellemesi ne zaman gelir. Yada bu konu ile ilgili bir güncelleme var mı?
Anakart modeli bilmiyorum maalesef.Ana kart modeliniz nedir
menü tuşuna baıp 4725 yazın çıkan ekran resmini yada arkasında bulunan seri numarasını paylaşınızAnakart modeli bilmiyorum maalesef.
menü tuşuna baıp 4725 yazın çıkan ekran resmini yada arkasında bulunan seri numarasını paylaşınız
menü tuşuna baıp 4725 yazın çıkan ekran resmini yada arkasında bulunan seri numarasını paylaşınız
Selam,
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
P petrolcumurat 22fa7100 model televizyonundaki tivubu sorununuzu çözebildiniz mi?
Teşekkürler tv çöp oldu desenize kablo derdinden kurtulmak için aldım tivubusu var diye destek verilmemesi üzücü oldu.Selam,
teknovest konu hakkinda şu formu paylaşılmıştı kontrol ediniz. Sizin kartınız mb97
https://tavsiyeforumu.com/konu/smart-urunlerin-portalinda-yer-alan-tivibu-uygulamasi.3100/
TV aslında çöp olmadı, bunun desteğini tivibu çekti. Android box cihazı alın kafan rahat olsunTeşekkürler tv çöp oldu desenize kablo derdinden kurtulmak için aldım tivubusu var diye destek verilmemesi üzücü oldu.
TV aslında çöp olmadı, bunun desteğini tivibu çekti. Android box cihazı alın kafan rahat olsun
Ben olsam çok özellik olmayan bir tv, ve tadından yenmeyecek bir andiroid boxWifili tavsiye edebileceğiniz bir cihaz var mı?
sorun devam ediyor mu ?Evet netfilix de problem var