Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,348
aldığınız uyarıyı okursanız nedenini anlarsınız.yazılımı indiremiyorum sizde de aynı sorun var mı
aldığınız uyarıyı okursanız nedenini anlarsınız.yazılımı indiremiyorum sizde de aynı sorun var mı
konunun ilk mesajı okuyun nerede yanlış yaptığınızı görürsünüz.vestel smart 48fd5400 model vestel çıkıyor açılmıyor
yazılım talep 48fd5400 model
cihazın etiket bilgisini atarmısın.Merhaba, SEG 32SD5150 model televizyonumda logo geldikten sonra görüntü gidiyor ama ışık var. Yazılım yüklemek için yardımlarınızı rica ediyorum.
Logo gelip gittikten sonra siyah ekran varken tv nin öndeki standby ledi yanıyor mu sönük mü sönükse tv nin arka kapağındaki havalandırma peteklerinden içeri bakın bazı kısımlarda noktasal olarak ışık var mı yok ise led veya besleme arızası vardır.
geçmiş olsun tv çalışıyor fakat led barlar arızalı gibi duruyor. İstanbuldaysanız Merter Elektronik Destek yardım alabilirsiniz.Hocam ilk açılışta normal bir şekilde açılıyor ve görünür şekilde "REGAL" yazıyor. Sonrasında ise "Standby" ışığı sönüyor. Arka kapaktaki havalandırmadan bakınca herhangi bir ışık görünmüyor.
Şuanda TV'yi açtığımda "REGAL" yazıyor ve karanlık ekran oluyor "Standby" ışığı sönük şekilde duruyor. Fakat arka planda TV çalışıyor hafif bir şekilde arka plan görünüyor. Resim de eklediğim gibi dikkatli bakarsanız "Hoş geldiniz" şeklinde kurulum ekranının açık olduğu görülecektir. Yazılım yüklemeden önce geceleri hafif ışık vardı ve seste geliyordu.
Sorun şu ki; etiket yok :(cihazın etiket bilgisini atarmısın.
Teşekkür ederim hocam Gaziantep'teyim. Bu işlem için ortalama ne kadar ücret talep edilir acaba? Her şey için teşekkürler ALLAH cc razı olsungeçmiş olsun tv çalışıyor fakat led barlar arızalı gibi duruyor. İstanbuldaysanız Merter Elektronik Destek yardım alabilirsiniz.
cihaz mb82 karta sahip cihaz sorunun ne olduğuyla işe başlayalım.yazılımı indiremiyorum sizde de aynı sorun var mı
Sorun şu ki; etiket yok :(
Kusura bakmayın, Cihaz açılıyor, seg yazısı geliyor, kırmızı ışık 3 kez yanıyor sonrasında logo gidiyor. Arka ışık açık kalıyor ama herhangi bir görüntü gelmiyor.cihaz mb82 karta sahip cihaz sorunun ne olduğuyla işe başlayalım.
Doktora geldiniz ama ağzınızı bıçak açmıyor. Bu durumda nasıl tanı koyabiliriz.
inanin bilgi yok. Merter'in sitesinden ledbar gruplarının fiyatına bakabilirsiniz.Teşekkür ederim hocam Gaziantep'teyim. Bu işlem için ortalama ne kadar ücret talep edilir acaba? Her şey için teşekkürler ALLAH cc razı olsun
Verdiğim yazılımı bir dene bakalim.Kusura bakmayın, Cihaz açılıyor, seg yazısı geliyor, kırmızı ışık 3 kez yanıyor sonrasında logo gidiyor. Arka ışık açık kalıyor ama herhangi bir görüntü gelmiyor.