Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,348
Tv'nin neyi var bir zahmet onuda yazsanız.Finlux yazılım lazım
Tv'nin neyi var bir zahmet onuda yazsanız.Finlux yazılım lazım
Yükleme yaptıktan sonra düzeldi. Teşekkür ederim vaktinizi aldım.Verdiğim yazılımı bir dene bakalim.
Bildirim çanınında ulaşabilirsin.
estağfurullahYükleme yaptıktan sonra düzeldi. Teşekkür ederim vaktinizi aldım.
selam hocam benımkı mb140 ve 0 kodu ıle başlıyor ve carbon
sorun ise tvyi açıyorum vestel yazısı gelıyor gıdıyor gelıyor gıdıyor sonra tv kapanıyor flaş ile yazılım yukleyıp çözenler olmuş yazılım arıyorum
selam hocam benımkı mb140 ve 0 kodu ıle başlıyor ve carbon
sorun ise tvyi açıyorum vestel yazısı gelıyor gıdıyor gelıyor gıdıyor sonra tv kapanıyor flaş ile yazılım yukleyıp çözenler olmuş yazılım arıyorum
Arızanın beslemeden ve ledlerden olabileceğini yazmıştım fiyat konusunu bulunduğunuz şehirdeki servisten veya elektronikçilerden öğrenebilirsiniz.Hocam ilk açılışta normal bir şekilde açılıyor ve görünür şekilde "REGAL" yazıyor. Sonrasında ise "Standby" ışığı sönüyor. Arka kapaktaki havalandırmadan bakınca herhangi bir ışık görünmüyor.
Şuanda TV'yi açtığımda "REGAL" yazıyor ve karanlık ekran oluyor "Standby" ışığı sönük şekilde duruyor. Fakat arka planda TV çalışıyor hafif bir şekilde arka plan görünüyor. Resim de eklediğim gibi dikkatli bakarsanız "Hoş geldiniz" şeklinde kurulum ekranının açık olduğu görülecektir. Yazılım yüklemeden önce geceleri hafif ışık vardı ve seste geliyordu.
Tv den ses gelirken ekran fener tutun görüntü var mı.?Merhaba,
Televizyon açılıyor, ses geliyor ancak siyah ekranda kalıyor.
iyi akşamlar
hi levelin 32HL530 model televizyonum artık açılmıyor kumandadan açmaya çalıştığımızda aç kapa ışığı yanıp sönüyor ses ve görüntü gelmiyor. tv duvara monte maalesef seri no yu bilmiyorum. değişen yok.
seri no olmadan yardımcı olamayız.merhaba adem bey , tv vestel 40fb5050 MB140 V-0 tvyi actıgımızda vestel yazısı gelıyor ve gerı gıdıyor sonra bırdaha gelıyor ve gerı gıdıyor daha sonra kapanıyor bu sorunla karsılasanlara baktım yazılım yuklemıs ve duzelmıs ne önerirsiniz
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.