full yazılım:merhaba profil duzenlerken tv coktu suan acilmiyor rica etsem kurtarma yazilimini verebilirmisiniz?
tesekkurler ilginiz icin cok hizli cvp icin ayrica tesekkkur rderim deneyip sonucu yazarimfull yazılım: [Gizli içerik]
yükleme anlatım için TIKLAYINIZ
malesef boot olmuyor ok bastigim halde isik yanmiyor 2 dakikadir oyle. baska yazilim denedim onda ekran ters geldi :((full yazılım: [Gizli içerik]
yükleme anlatım için TIKLAYINIZ
selam,
Sn.6974077 300103 full yazılım olan varmı nasıl yukliycem lütfen yardımcı olur musunuz
Başka botdeneyince okudu mu hiç açılmadığı zamanmalesef boot olmuyor ok bastigim halde isik yanmiyor 2 dakikadir oyle. baska yazilim denedim onda ekran ters geldi :((
verdiğim yazılım full ve orjinaldir.malesef boot olmuyor ok bastigim halde isik yanmiyor 2 dakikadir oyle. baska yazilim denedim onda ekran ters geldi :((
benim tv elektrik kesildiği için yarıda kaldı tv ışıgı yanıyor attıgnız sürümü indirdim ama hiç bişekilde tv yanıt vermiyorselam,
full yazılımınız : [Gizli içerik]
olmassa kurtarma yazılımını deneyiniz: [Gizli içerik]
full yazılım yükleme anlatım: Tıklayınız
mboot_spi.bin olarak olanlarda ışık yanmıyor, vestel (27013431_MB95_VPAZ_MO_V.2.1.9f_SVN_93317_ENV_GEN_256) ve regalin başka yazılımını denedim onlarda ekran ters bir şekilde geldi. Orj dosyayı okutamıyorum :( başka bir çaresi var mıdır?verdiğim yazılım full ve orjinaldir.
Evet 27013431_MB95_VPAZ_MO_V.2.1.9f_SVN_93317_ENV_GEN_256 açılırken göz kırpıyor )Başka botdeneyince okudu mu hiç açılmadığı zaman
Hımm,diğer 2.ci sorun da devammı ediyor peki diye sorduktan sonra,belirlenen resim full yazılımda kaybolur,en azından bizim kartlarda böyle(MB91) ,aa,bişey daha sorayım unutmadan ,fişi çekip taktığındadamı resim yok (veya vestel logo)
EK:
masolak ;
Ekleme yapayım dedim,profili modladıysan ve hızlı başlatmayı da aktif ettiysen böyle açılır tv,aslında bizim pc'leri uyku moduna aldığımız gibidir yani,bir de ona bak,