Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,348
kurtarma yazılımı verildi.7938187801049
kurtarma yazılımı verildi.7938187801049
her iki yazılım talep konusuna yazmak yerine43ud9300 yazılım ihtiyacı var tv kapanıp açılıyor
tv sıfırlayıp sonra güncellemeyi denermisiniz.Merhaba. Hi level 50UHL650 model televizyonum var. Seri numarası 8443037 000882. Mevcuttaki yazılımın sürümü V.5.35.8.5
Televizyon güncelleme uyarısı verip V.5.35.8.6 sürümünü indiriyor, güncelleme için kapanıp açılıyor ama sürümü yükseltilmiyor hala V.5.35.8.5 sürümünde kalıyor. 4-5 defa güncelle dedim ama bir türlü olmadı. Ara ara bu güncelleme uyarısını alıyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
İşe yaramadı ne yazık ki. İlk kurulumdan sıfırladım, sonra güncellemeyi yaptım ama hala V.5.35.8.5 sürümünü gösteriyor.tv sıfırlayıp sonra güncellemeyi denermisiniz.
Güncellemeyi tamamladı mi.?İşe yaramadı ne yazık ki. İlk kurulumdan sıfırladım, sonra güncellemeyi yaptım ama hala V.5.35.8.5 sürümünü gösteriyor.
İndirdi, kapanıp açıldı ama hala aynı versiyon.Güncellemeyi tamamladı mi.?
Sorry, model of TV is Hitachi 55hgw69 KHi everyone.
I am looking for software to a Hitachi hgw5569
Main board is 17MB120 and the panel is VES550QNEL-2D-U01
Can someone assist me?
Thanks!
Bugün yeni bir 4 gb usb aldım ve yine denedim ancak usb yi takıp ok tuşuna basılı tuttuğumda fişi takınca hızlı yanıp sönmek yerine standby ışığı saniyede bir yanıp sönüyor başka bir tepki vermiyor. Zaten normalde usb olmadan da fişi takınca yine aynı şekilde yanıp sönüyor standby ışığı. Sanırım usb yi okuyup kurulum aşamasına geçmiyor. Sağlık olsun artık servisi çağırmak gerekecek sanırımson indirdiğin yazılım tv'nin serisine uygun full yazılım.
Bence başka flash bellek dene.
Geçen gün yazılım yükleme denediğimde standby ışığı hızlı yanıp sönüyordu yükleöe aşamasına geçiyor fakat yükleme yapmıyordu ancak dünden beri yükleme aşamasına bile geçmiyor tv. Başka bir sorun oluştu galibaBugün yeni bir 4 gb usb aldım ve yine denedim ancak usb yi takıp ok tuşuna basılı tuttuğumda fişi takınca hızlı yanıp sönmek yerine standby ışığı saniyede bir yanıp sönüyor başka bir tepki vermiyor. Zaten normalde usb olmadan da fişi takınca yine aynı şekilde yanıp sönüyor standby ışığı. Sanırım usb yi okuyup kurulum aşamasına geçmiyor. Sağlık olsun artık servisi çağırmak gerekecek sanırım
Tv kartı neydi, MB82 mi, biliyormusunBugün yeni bir 4 gb usb aldım ve yine denedim ancak usb yi takıp ok tuşuna basılı tuttuğumda fişi takınca hızlı yanıp sönmek yerine standby ışığı saniyede bir yanıp sönüyor başka bir tepki vermiyor. Zaten normalde usb olmadan da fişi takınca yine aynı şekilde yanıp sönüyor standby ışığı. Sanırım usb yi okuyup kurulum aşamasına geçmiyor. Sağlık olsun artık servisi çağırmak gerekecek sanırım
Geçen gün yazılım yükleme denediğimde standby ışığı hızlı yanıp sönüyordu yükleöe aşamasına geçiyor fakat yükleme yapmıyordu ancak dünden beri yükleme aşamasına bile geçmiyor tv. Başka bir sorun oluştu galiba
Bilmiyorum. Arkası hiç açılmadıTv kartı neydi, MB82 mi, biliyormusun
Peki fişi takarken (çıkartınca 5 dakika beklemelisin ,kondansatörler boşalsın diye) kumandadan OK tuşuna basıyormusun ,kumandanın pilleri yeni mi,OK tuşuna basarken kumanda tv ön panelini görüyor muBilmiyorum. Arkası hiç açılmadı