Hocam ledleri değiştirdik ama yine aynı Vestel yazısı geliyor ardından tekrar gidiyor23331585 veya 23490172 kodlu led satın alacaksınız. Yedek parça satışı yapan Merter Elektronik ve Merter Elektronik Destek etiketledim size yardımcı olurlar.
Hocam ledleri değiştirdik ama yine aynı Vestel yazısı geliyor ardından tekrar gidiyor23331585 veya 23490172 kodlu led satın alacaksınız. Yedek parça satışı yapan Merter Elektronik ve Merter Elektronik Destek etiketledim size yardımcı olurlar.
Vestel yazısı gittikten sonra görüntü var mı diye fenerle ekranı kontrol edermisin.Hocam ledleri değiştirdik ama yine aynı Vestel yazısı geliyor ardından tekrar gidiyor
Ettim şimdi hocam hiç görüntü yokVestel yazısı gittikten sonra görüntü var mı diye fenerle ekranı kontrol edermisin.
kurtarma yazılımı verilmiş. yazılımı tv aldı mı.?Ettim şimdi hocam hiç görüntü yok
seri bilgisi net değil mesaj olarak eklermisiniz.
Merhaba bu tv nin full yazılımı lazım TV açılınca seg logosunda kalıyor sonra kapanıp tekrar açılıyor iyi çalışmalar dilerim
Tv Model no: 32SCH5630
PNL NO: 23408793
VPAZ: 20273764
malesef olmadı. Ama soyle bırsey oldu kırmızı ısık sureklı yanıp sonuyordu sımdı acma tusuna basınca bir süre yanıp sönüyor sonra sabit kalıyor ama gene de tv acılmıyor tv babamların evındekı eskı tv o yuzden yenı test etme sansım oldu tesekkurler.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin. Sonucu yazın.
yüklemeyi talimata uygun yaptınız değil mi.?malesef olmadı. Ama soyle bırsey oldu kırmızı ısık sureklı yanıp sonuyordu sımdı acma tusuna basınca bir süre yanıp sönüyor sonra sabit kalıyor ama gene de tv acılmıyor tv babamların evındekı eskı tv o yuzden yenı test etme sansım oldu tesekkurler.
7938187801049seri bilgisi net değil mesaj olarak eklermisiniz.
Ledler yanıyor görüntü yok.Hocam ledleri değiştirdik ama yine aynı Vestel yazısı geliyor ardından tekrar gidiyor
Led sabit yandıktan sonra uzaktan kumanda ile çalıştırmayı denediniz mi?malesef olmadı. Ama soyle bırsey oldu kırmızı ısık sureklı yanıp sonuyordu sımdı acma tusuna basınca bir süre yanıp sönüyor sonra sabit kalıyor ama gene de tv acılmıyor tv babamların evındekı eskı tv o yuzden yenı test etme sansım oldu tesekkurler.
Kumandadan açma tuşuna basınca kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor ama tv açılmıyor. Yazılımı bulamadım forumda 32226b var ama bende ki model 32226W yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Full yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.malesef olmadı. Ama soyle bırsey oldu kırmızı ısık sureklı yanıp sonuyordu sımdı acma tusuna basınca bir süre yanıp sönüyor sonra sabit kalıyor ama gene de tv acılmıyor tv babamların evındekı eskı tv o yuzden yenı test etme sansım oldu tesekkurler.
Valla oldu çok teşekkür ederim. Önce ilk verilen kurtarma dosyasındaki yazılımı, sonra da full yazılımı kurdum direk açıldı televizyon çok teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık.Full yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.
Rica ederiz.Valla oldu çok teşekkür ederim. Önce ilk verilen kurtarma dosyasındaki yazılımı, sonra da full yazılımı kurdum direk açıldı televizyon çok teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık.