Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖnemliVESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Üstadım teşekkür ederim cihaz toparladı.
Falak bu yazılım FİNLUX cihaz VESTEL .açılış logosonu değiştirmek mümkün mü...
Birde cihazda 3d çalışmıyor Logo önemli değilde Bunun çözümü varmıdır...
Üstadım teşekkür ederim cihaz toparladı.
Falak bu yazılım FİNLUX cihaz VESTEL .açılış logosonu değiştirmek mümkün mü...
Birde cihazda 3d çalışmıyor Logo önemli değilde Bunun çözümü varmıdır...
teknovest merhaba...
Gönderdiğin yazılımı yükledim fakat yukarıdaki problemlerle birlikte Bluetooth da çalışmıyor bunlar fark ettiklerim.
Eğer benim TV için olan orjinal yazılımı mümkünse gönderebilirmisin 7322040 500181 seri numaram budur.
Teşekkür ediyorum...
son 2 soru
1 Telnet 23. portu kullanıyor başka port olma olasılığı varmı yani tv başka port kullanırmı tel net için
2 ilgili arkadaşlara benim birşey iletmem gerekli mi yoksa benim çaresizliğimi durumdan anlayıp yardımcı olurlar mı
Seninde ilgine teşekkür ederim...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba .
Benim yazılım problemimle alakalı teraspyisimli üye ile biraz konuştuk ve bana yardımcı olmaya çalıştı.
Kanaatimiz yazılım yüklemeyle problem çözülür. Eğer haklıysak cihazımın seri numarası 7322040 500181Ürün KoduSipariş 1009573 NumarasıYazılım727322040 VersiyonuYazılım V376f bunlar...
Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
Bu resim hiç bir yazılım yüklemeden önce çektiğim resim..
Resimin haricinde başkasıyla paylaştığın bir dosya var 27503368_MB96_VPAZ_DTS_MO_Phase3_V376f_SVN_189523_D8L.xls.ZIP
Bu yazılım benim cihaza uyarmı birde bunu söyleyebilirmisin...
O yazılım olsa zaten problem yok. Elimde değil saklamamışım.
Ben bilgisayarcıyım, bu işlerde uzmanlığım olmadığından ihtiyaç olabileceğini düşünmedim, saklamadım...
Birde vestelin driver sayfasına güvendim, yeeni yazılım gelir indiririm diye düşünndüm.
Şimdi bu konu ile alakalı indirdiğim herşeyi yedekliyorum.
Ben yazılım vermem sevgili ramuz ,karıştırdın herhalde ...:smile:
Evet senin ilk firmwaren 3D miş , bu 2D ...
Büyük ihtimal Ffikoloji ve teknovest bu soruna yine el atarlar ama senin adında herkese yazmak lazım ,ki işte MB96 kart,ama biri 3D diğeri 2D ,hep söylüyorum bunu ,belkide bana kızıyorlardır ama gerçek işte ortada maalesef.