Full yazılımlarda herzaman seri numarasına göre paylaşım yapıyorum. Eğer bi sorun varsa seri no paylaşırsanız onunda yazılımını eklerimF fikoloji usta bi dönüş yapsan fikir versen fena olmaz
Full yazılımlarda herzaman seri numarasına göre paylaşım yapıyorum. Eğer bi sorun varsa seri no paylaşırsanız onunda yazılımını eklerimF fikoloji usta bi dönüş yapsan fikir versen fena olmaz
cevabnı görmeden önce sormak için buraya yazdım bir bakarmısınızFull yazılımlarda herzaman seri numarasına göre paylaşım yapıyorum. Eğer bi sorun varsa seri no paylaşırsanız onunda yazılımını eklerim
selam,Merhaba benim full yazılıma ihtiyacım var benle paylaşırsanız çok memnun olurum tv modelim şu: VESTEL Smart TV Seri no: 7401275 500108
selamMerhaba ne olur ne olmaz diye sizin verdiğiniz tekrar kurdum videodaki gibi manuel şebeke taramaya geldim videoda şebeke tarama frekansında sinyal alıyor ama bende sinyal yok haliyle hiçbir kanal bulamadı sonrada kanal listesini işinden attım ama hiçbiri çalışmıyor
F fikoloji usta bu yazıyı yazdığın gün,buradakinin üstünde full için seri no yazmıştım dikkatten kaçmış olmalı.Full yazılımlarda herzaman seri numarasına göre paylaşım yapıyorum. Eğer bi sorun varsa seri no paylaşırsanız onunda yazılımını eklerim
merhaba,F fikoloji usta bu yazıyı yazdığın gün,buradakinin üstünde full için seri no yazmıştım dikkatten kaçmış olmalı.
usta yanlış değil dimi..merhaba,
full yazılım :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yazılım yükleme: https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-yazilim-yukleme-resimli-anlatim.2744/
verdiğin seri numarasına istinaden yüklendiusta yanlış değil dimi..Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.ile aynı gözüküyor
sağol teşekkürler............. dosya benzediği için sordum. çünkü pazar gün getmax'a verileni indirmiştimverdiğin seri numarasına istinaden yüklendi