buraya yükleyiniz ne yazıkki kişisel gizlilik nedeni ile numara paylaşamam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bekliyorum
bekliyorum
sadece barkodu mu paylaşayımmb96 şasedeki barkod resimlerini paylaşın diye belirttim.
evet kırmızı işaretlediğimsadece barkodu mu paylaşayım
sadece barkodu mu paylaşayım
cevap bekliyorum
full yazılım:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
cevap bekliyorum
Mrblar telefunken 40tf6025 model tv var bende. TV'ye çekirdek yazılım yüklerken TV çöktü sadece açılış ekranı biçimsiz şekilde çıkıyor. Tv açılmıyor rica etsem full yazılım verebilir misiniz? Seri no: 9577870 600001Değerli Arkadaşlarım;
Günümüz koşullarında artık hepimizin bildiği üzere Dijital yaşamın kaçınılmazı ve temeli YAZILIM konusudur.
Yine bilindiği üzere FULL yazılımlar ürünümüzün yapı taşıdır.
Bu konu başlığı altında VESTEL üretiminde olan
VESTEL
REGAL
SEG
FİNLUX
HI LEVEL
TVİSİON
TELEFUNKEN
HİTACHİ
ve daha hatırlayamadığım tüm TV ürünlerinin FULL yazılımlarını paylaşmaya çalışacağım.
FULL yazılımlardaki sorun, boyutun büyük ve paylaşımın zaman alıyor olmasıdır bu nedenle sizlerden tek ricam, ''BULUNSUN'' mantığı ile yazılım talep etmemenizdir.
Bu Doğrultuda talepleriniz esnasında öncelikle TV seri numarası, sonrasında da yaşadığınız hangi soruna istinaden yazılım talep ettiğinizi yazmanızı rica ediyorum.
Yazılımları elimden geldiğince kısa sürede sizlere ulaştırmaya çalışacağım.
Konu zaman içerisinde revize edilecektir.
merhaba,Mrblar telefunken 40tf6025 model tv var bende. TV'ye çekirdek yazılım yüklerken TV çöktü sadece açılış ekranı biçimsiz şekilde çıkıyor. Tv açılmıyor rica etsem full yazılım verebilir misiniz? Seri no: 9577870 600001
formda paylaşılan 17MB96_3.7.6.s yazılımını yükledikten sonra çöktü. gönderdiğiniz yazılımı deneyeceğim şimdi bilgi veririm. ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.merhaba,
hangi yazılımı atmayı denediniz ?
revizyonlu olduğu için direk yazılım bulamıyoruz.
şu full yazılımı deneyiniz:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yükleem anlatım: https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-yazilim-yukleme-resimli-anlatim.2744/
hocam tv eski haline döndü sorunum çözüldü. çok teşekkür ederim.formda paylaşılan 17MB96_3.7.6.s yazılımını yükledikten sonra çöktü. gönderdiğiniz yazılımı deneyeceğim şimdi bilgi veririm. ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.
farklı yazılım deneme böyle gitsin , zaten farklılık yok gibi :wink:hocam tv eski haline döndü sorunum çözüldü. çok teşekkür ederim.
D Doubleb merhaba,Merhaba Netflix için sw mod yapayım derken TV coktu açılışta Vestel yazısı geliyor sonra reset atıyor seri no aşağıda yardımcı olabilir misiniz sn 7207847 400156
9x serisi tv de arıza yoksa güncelleme yapmayınızVestel 42pf7175 için varmı şimdi 3.6.6n kullanıyorum iyimidir sence