selam,Merhaba bende vestel 43fa9000 serisi televizyon var İnternet üzerinden videoları izleyemiyorum SN:7542978600212 güncel yazılım var mı. SATCOSX:MB98 anakart yardımcı olursanız sevinirim
Normal yazılımla sorunum çözülmedi
Modlama gerekiyormuş internetten film seyredebilmem için yardımcı olabilecek arkadaşım varmı
selam hangi yazılımı kastettiniz ?49ub8300 120 anakart icin gecerlimi acaba bu guncelleme
üzgünüm yoktur.Bu yazılımı yükledim ancak bir değişiklik olmadı halen internet üzerinden film seyredemiyorum. Netflix özelliği olan vestel tv lerde sıkıntısız film seyrediliyor.
Buna benzer yazılım varmıdır acaba benim tv ye uygun
Teşekkür ederimüzgünüm yoktur.
artık mb9x serisi eski dediğimiz model oldu, üzerine mb100 mb110 mb110s mb120 mb211 mb130 mb300 model kartlar üretilmektedir.
aynen öyle desek yeridir.Teşekkür ederim
Yani olmuyor anladığım kadarı ile
17mb 96 ekran yine ters full yazılım varmdır uyumlufull yazılım:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
selam anladığım kadar özel servis veya elektronikçisiniz. bu konuda daha önce de detay verdim. taktığınız kartın barkod resmi, şaseninin resmi, seri numarası gibi bilgilerin hepsini paylaşınız17mb 96 anakart değişti ekran ters full yazılım varmıdır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
17mb 96 ekran yine ters full yazılım varmdır uyumlu
seri numarası yazamam çıkan kart mb82ydi takılan mb97selam anladığım kadar özel servis veya elektronikçisiniz. bu konuda daha önce de detay verdim. taktığınız kartın barkod resmi, şaseninin resmi, seri numarası gibi bilgilerin hepsini paylaşınız
yardımcı olamıyorum iyi günler dilerimseri numarası yazamam çıkan kart mb82ydi takılan mb97
merhaba,Adem hocam güncelleme için SN 6938467 200020 smart 3d tv için full yazılım .
Saygılar.