By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.merhabalar ves400-n01
17mb96
vestel logo mevcut mudur
Tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.merhabalar ves400-n01
17mb96
vestel logo mevcut mudur
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.
Merhabalar,
Seg marka tv led yanıp sönüyor logo gelip gidiyor, ürün açılmıyor.
Full yazılım var ise iletmeniz mümkün müdür?
Teşekkürler.
Merhabalar,
Seg marka tv led yanıp sönüyor logo gelip gidiyor, ürün açılmıyor.
Full yazılım var ise iletmeniz mümkün müdür?
Teşekkürler.
Rica ederiz.Teşekkür ederim değerli ustalarım yazılım yüklendi ve Tv çalıştı
Mesajlarla fazla oynamayın. Ayrıca SPAM mesaj yazmayın!
TV açılış ekranında SEG yazısı kalıyor ve sonrasında cihaz kapanıyor ve bu durum sürekli tekrarlıyor. Cihazda anakar değişimi vs. olmamıştır, yazılım konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
sorun halloldu çok teşekkürler.
TV açılış ekranında SEG yazısı kalıyor ve sonrasında cihaz kapanıyor ve bu durum sürekli tekrarlıyor. Cihazda anakar değişimi vs. olmamıştır, yazılım konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Abim tv tamircisi onun için oluşturmuştum inanın anladığım bir olay değil bilgisayardan anlamıyor tek amacım ona yardımcı olmak hakkınızı helal edinÜyeliğinize baktığımda 2021 yılında kayıt olduğunuzu ve şu ana kadar 20 mesajınız olduğunu görüntülüyorum!
Sorun çözüldü ALLAH razı olsunverdiğim yazılımı bir deneyin bakalım. Sonucu mutlaka bildirin.
Standby ışığım yanıp sönüyor açılışta jvc yazısı gelip gidiyor daha sonra lacivert ekranda kalıyor. Bikam mb130 yazılım denedim yemedi. Aynı tvden elimde bidaha mevcut anakartlarını değiştirdim çalışıyor sorun yok. Fakat kendi anakartımı takınca olmuyor takılıp kalıyor açılışta. Neyle alakalı olabilir sizce yazılımsal mı donanımsal mı bilemedim. Elinizde full yazılımı mevcut mu? Yardımcı olursanız sevinirim
Rica ederiz.sorun halloldu çok teşekkürler.
Konunun ilk mesajını okuyunuz.17mb140kurtarma dosyalarını göremiyorum neden acaba
tekrar denedim 2 farklı usb ile fakat fişi takar takmaz kırmızı ışık hızlı hızlı yanmaya başlıyor kumandadan ok tuşunu bırakıyorum ve hiç bir şekilde siyah ekran değişmiyor. son durum böyleEğer belleğin gpt olduğunu gördüyseniz ve mbr ye çevirdiyseniz akşama denemenizi yapın. Hatta her ihtimale karşı bir iki de yedek usb bellek bulundurup aynı işlemlerle hazırlayın, yedekte bulunsun. Yazılım yükleme süreçlerinde voltaj dalgalanması v.b. sebeplerden benzeri durumlar yaşanabilir. Full yazılım yükleme süreci servis prosedüründe ücretli onarım kapsamına girer. O yüzden muhtemelen ücret isteniyordur. Siz yüklemeyi gerçekleştirebildiğinizde muhtemelen bütün sorun ortadan kalkacak. Sonucu bildirin.