okEmeğine yüreğine sağlık tv düzeldi
okEmeğine yüreğine sağlık tv düzeldi
Same problem here! exactly same TV model
HELLO,
The TV does not turn on.The LEDs of the Toshiba TV blink, after a few seconds the blinking stops and the matrix backlight appears, but there is no image. Sometimes the TV resets and starts blinking again. I need software. Will I get help?
MERHABA,
TV açılmıyor.Toshiba TV'nin LED'leri yanıp sönüyor, birkaç saniye sonra yanıp sönme duruyor ve matris arka ışığı görünüyor, ancak görüntü yok. Bazen TV sıfırlanıyor ve tekrar yanıp sönmeye başlıyor. Yazılıma ihtiyacım var. Yardım alacak mıyım?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.Vestel 42PF7175 Full
seri no: 7096746300011
full yazılım rica etsem size zahmet çok teşekürler
Servis kaydı açtırın televizyonu servis kendi internetinde sizin nezaretinizde denesin sorunun internetten mi televizyondan mı kaynaklandığı belli olur.Merhaba. Televizyonum vestel 43UA9600. Yaklaşık 2 ay önce televizyona güncelleme geldi ve Android sürümü 10'dan 11'e güncelleme geldi. O günden sonra kasma ve donmalar yüzünden tv çok kötü bir hal aldı. 3 defa fabrika ayarlarına sıfırladım fakat nafile. Yetkili servise durumu bildirdim ve verilen komik cevabı sizlerle de paylaşayım ''internet hızınızdan kaynaklı olabilir''. Bir şikayet sitesi üzerinden benzer tvye sahip çoğu insanın bu durumdan müzdarip olduğunu gördüm. Sorunu çözülenler ise android sürümünü bir sürüm geri çekilerek sağlamışlar. Durumumu umarım doğru yere yazmışımdır.(Yanlış yere yazdıysam şimdiden kusura bakmayın) Konu hakkında yardım edebilir misiniz acaba?
Fw version v1.13.1.0
App Version v0.25.0.0
Yarın bakabilirim.selam ustam
vestel 43FD7500
S/N :8009884 800867
PNL :23450040
VPAZ:20273156
kurtarma yazılımı rica edebilirmiyim mümkünse
I have nothing in the archive that would be helpful.Same problem here! exactly same TV model