seri no yazarmısınız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca ustalar ben bu tvde netflix nasıl atif edebilirim. ne denediysem olmadı. yapan varmı acaba hilevel mb96 anakart var
seri no yazarmısınız.
Yok abi yüklenmiyor diye biliyorum. ayrıca modlama ile de gelmez çünkü mb95 üretildiğide netfilx yok tu heraldeöncelikle full yazılımla cihazı kurtaralım seri no gerekli . F fikoloji mb96 için netfilix varmı ?
Evet mb96 duymuştum ama sizin ki mb95. Belki de olur ama modlama işi ile ilgilenmedigim için pek bilgim yok. Formda mb95 olmayınca esprili bir yönden yaklaşmak istedim. İyi şanslarF fikoloji kardeş menu 4725 yapınca "ntflx_prod_crt" açık kapalı diye bir şey vardı. o yüzden çalışmaya başladım. ayrıca bir arkadaş yaptığını yazmıştı. tv hilevel değil ama board mb96 imiş
sn : 7499628 600097öncelikle full yazılımla cihazı kurtaralım seri no gerekli . F fikoloji mb96 için netfilix varmı ?
benim board da MB96 inşallah bir yol bulursam buradan paylaşırımEvet mb96 duymuştum ama sizin ki mb95. Belki de olur ama modlama işi ile ilgilenmedigim için pek bilgim yok. Formda mb95 olmayınca esprili bir yönden yaklaşmak istedim. İyi şanslar
Haber bekleyeceğizsn : 7499628 600097
benim board da MB96 inşallah bir yol bulursam buradan paylaşırım
full linki ok tuşu ile yükleyin forumda talimat mevcutustalar serino ile nasıl yazılım bulunur?
board faz ne nasıl anlarız
teşekkürler usta. hayvan kendine geldi. benim bu tv nedir faz kaç ve nasıl daha üst yazılıma güncellerim. core update varmı?full linki ok tuşu ile yükleyin forumda talimat mevcut
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
1, sayfada v3,7,6s varteşekkürler usta. hayvan kendine geldi. benim bu tv nedir faz kaç ve nasıl daha üst yazılıma güncellerim. core update varmı?
tv çöktü .demekki farklı bir core lazım
tv çöktü .demekki farklı bir core lazım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.yazılımını kurdum. hilevel tv vestel tv oldu