Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,955
yazılım verildi. Talimata uygun şekilde yükleyip.ettim hocam simsiyah herhangi bir görüntü yok.
hızınız için ayrıca teşşekür ederim![]()
sonucu bildirin.
yazılım verildi. Talimata uygun şekilde yükleyip.ettim hocam simsiyah herhangi bir görüntü yok.
hızınız için ayrıca teşşekür ederim![]()
açıkcası aniden olan birşey tvyi açtiğimda durum buydu.Ben teşekkür ederim. Son olarak sorayım, problemin kaynağı yanlış yazılım yükleme, donanım değişikliği v.s. değildir sanırım. Ustalarımız yazılımı ona göre paylaşacaklar.
sonuç.?açıkcası aniden olan birşey tvyi açtiğimda durum buydu.
malesef hocam işe yaramadı yazılım sonrası aynı sekilde tv acılmaya çalısıyor ama logo gelip kapanıyor.sonuç.?
Yazılım doğru yüklendi mi?malesef hocam işe yaramadı yazılım sonrası aynı sekilde tv acılmaya çalısıyor ama logo gelip kapanıyor.
logo harıcınde bazen grimsi bir renk olup zzıııt dıye ses geliyor kapanıyor. benim problem yazılımdan da öte sanırım
neden yapabileceği hakkında bilginiz varmıdır ?
tarifin aynısını yaptım hocam ama malesef aynıYazılım doğru yüklendi mi?
Ohooo işimiz var seninlemalesef hocam işe yaramadı yazılım sonrası aynı sekilde tv acılmaya çalısıyor ama logo gelip kapanıyor.
logo harıcınde bazen grimsi bir renk olup zzıııt dıye ses geliyor kapanıyor. benim problem yazılımdan da öte sanırım
Ses yapıyorsa besleme kartı arızası vardır.malesef hocam işe yaramadı yazılım sonrası aynı sekilde tv acılmaya çalısıyor ama logo gelip kapanıyor.
Yanlış olan nedir?slm ustam dün bu tv için yazılım göndermiştiniz acaba yanlışmı oldu şimdi resme göre bakabilirmisiniz tv sorunu logo yazısı
![]()
açılıp kapanıyor şimdiden teşekür ederim
slm ustam dün bu tv için yazılım göndermiştiniz acaba yanlışmı oldu şimdi resme göre bakabilirmisiniz tv sorunu logo yazısı açılıp kapanıyor
![]()
hocam benmi yanlış yazılım istedim acaba dün resim atmamıştım seri nosunu yazmıştım o manada yanlış beyandamı bulundum acaba tv yazılım almıyor yada benmi beceremedim bilmiyorumlış olan nedir?