Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,467
Televizyondaki sorun nedir.Ben yazılımları karıştırdım galiba yüklemiyor
Benim vestel televizyonun yazılımı bu değil galiba ful doğru yazılım linkini verirseniz Teşekkürlen
Neden full yazılım istiyorsunuz.
Televizyondaki sorun nedir.Ben yazılımları karıştırdım galiba yüklemiyor
Benim vestel televizyonun yazılımı bu değil galiba ful doğru yazılım linkini verirseniz Teşekkürlen
size verilen güncellemeyi deneyin sorun hala devam ederse tv sıfırlayın.Program açarken kanal geçişlerinde donma ve beyaz ekran geliyor
Yazılımlar TV' nizin bilgisi alınarak TV' nizin SERİ NUMARASINA özel uygun olan yazılım olarak paylaşılır. O yüzden aldığınız yazılım tam olarak sizin TV' nizin yazılımı.Ben yazılımları karıştırdım galiba yüklemiyor
Yazılımı yükleme adımlarınızı (Neler Yaptığınızı) burada tüm detayıyla paylaşın. Ona göre yükleme adımlarında yapılan hatayı bildirelim.Güncellemeyi yüklemiyor 3 defa sıfırladım olmadı aynı sorunlar devem ediyor
Söz konusu kanal geçişlerindeki hata uydu kanallarında mı yaşanıyor?Program açarken kanal geçişlerinde donma ve beyaz ekran geliyor
Teşekkür ederim
Tamamı orjinal değişiklik yapılmadı
Alıntıi resimlerindeki bilgiler size ait bunlara göre yazılım verildi resimler sizin televizyona ait ise verilen yazılım doğruBen yazılımları karıştırdım galiba yüklemiyor
Teşekkürler*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
YAPMANIZ GEREKENLERBendede aynı sorun var güncelleme yazılımı yüklemiyor. Ful yazılımı verirseniz sevinirim Teşekkürler
Size yazılım verilmiş
Teşekkür ederim