hocam benmi yanlış yazılım istedim acaba dün resim atmamıştım seri nosunu yazmıştım o manada yanlış beyandamı bulundum acaba tv yazılım almıyor yada benmi beceremedim bilmiyorumlış olan nedir?
hocam benmi yanlış yazılım istedim acaba dün resim atmamıştım seri nosunu yazmıştım o manada yanlış beyandamı bulundum acaba tv yazılım almıyor yada benmi beceremedim bilmiyorumlış olan nedir?
Hayır. Seri numarasından ustalarımız uygun olan yazılımı verdi. Yükleme adımlarınızı detaylı olarak paylaşınız. Yükleme yapmaya çalıştığınız USB belleğin MBR Boot sektörüne sahip, non bootable FAT32 ile formatlandığından emin olunuz.hocam benmi yanlış yazılım istedim acaba dün resim atmamıştım seri nosunu yazmıştım o manada yanlış beyandamı bulundum acaba tv yazılım almıyor yada benmi beceremedim bilmiyorum
ustam rica etsem yazılımı tekrar ala bilirmiyim yanlışlıklan sildimslm ustam dün bu tv için yazılım göndermiştiniz acaba yanlışmı oldu şimdi resme göre bakabilirmisiniz tv sorunu logo yazısı
açılıp kapanıyor şimdiden teşekür ederim
slm ustam dün bu tv için yazılım göndermiştiniz acaba yanlışmı oldu şimdi resme göre bakabilirmisiniz tv sorunu logo yazısı açılıp kapanıyor
Hayır. Seri numarasından ustalarımız uygun olan yazılımı verdi. Yükleme adımlarınızı detaylı olarak paylaşınız. Yükleme yapmaya çalıştığınız USB belleğin MBR Boot sektörüne sahip, non bootable FAT32 ile formatlandığından emi
thanks a lot. workedLook. For flash memory.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ustam haletim zahmetiniz için çok tşk ederimslm ustam dün bu tv için yazılım göndermiştiniz acaba yanlışmı oldu şimdi resme göre bakabilirmisiniz tv sorunu logo yazısı
açılıp kapanıyor şimdiden teşekür ederim
slm ustam dün bu tv için yazılım göndermiştiniz acaba yanlışmı oldu şimdi resme göre bakabilirmisiniz tv sorunu logo yazısı açılıp kapanıyor
Nasıl olduğunu paylaşabilir misiniz?ustam haletim zahmetiniz için çok tşk ederim
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.İyi günler Vestel tv var evimde. Açtığımızda logosu geldiği an kapanıyor.
Modeli-SMART 40FA7100
SN: 7393903500310
Yardımcı olursanız sevinirim.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.
vestel logo geliyor açılmıyor yazılım konusunda destek rica ediyorum
TV'deki problem nedir? Donanım değişikliği yapıldı mı?
hayırlı çalışmalar işler olsun ..yukarıda resimde bilgileri yazılı olan tv nin yazılımına ihtiyacım var ...hayırlı işler
sürekli logo gelip gidiyor herhagi bir değişiklik yapılmamıştırTV'deki problem nedir? Donanım değişikliği yapıldı mı?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.
hayırlı çalışmalar işler olsun ..yukarıda resimde bilgileri yazılı olan tv nin yazılımına ihtiyacım var ...hayırlı işler