By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,797
Sanki dün akşam bu etikete ait yazılım vermiştim.
Vestel yazisi geliyor standbya geciyor lamba yanip sonuyir. Kurtarma yazilimi veya bu modele uygun yazil rica ediyorum
Sanki dün akşam bu etikete ait yazılım vermiştim.
Vestel yazisi geliyor standbya geciyor lamba yanip sonuyir. Kurtarma yazilimi veya bu modele uygun yazil rica ediyorum
Bu cihaz elime oglen gecti, model numarasi iceren konu acilmis ona yazmistim oglen. Konuyu takip eden yoktur diye tekrar buraya yazdim. Ama o konuya cevap yazilsa bildirim gelirdi.Sanki dün akşam bu etikete ait yazılım vermiştim.
Ana kart nedir? Baktınız mı?Bu cihaz elime oglen gecti, model numarasi iceren konu acilmis ona yazmistim oglen. Konuyu takip eden yoktur diye tekrar buraya yazdim. Ama o konuya cevap yazilsa bildirim gelirdi.
Etiketten cikar diye acmadim, acar bakarimAna kart nedir? Baktınız mı?
Merhaba vestel 17nb82 bozuldu onun yerine 17mb95 taktim philist aciyor kapatiyor panel yazili uymadigi icin galiba panel numarasi 2314465 galiba bu degilse yazarimAna kart nedir? Baktınız mı?
Bunun icin yazilim varmiMerhaba vestel 17nb82 bozuldu onun yerine 17mb95 taktim philist aciyor kapatiyor panel yazili uymadigi icin galiba panel numarasi 2314465 galiba bu degilse yazarim
Merhaba vestel 17nb82 bozuldu onun yerine 17mb95 taktim philist aciyor kapatiyor panel yazili uymadigi icin galiba panel numarasi 2314465 galiba bu degilse yazarim
Bunun icin yazilim varmi
Olumsuz. Sorun devam ediyor.Sonucu yazın.
Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Panel dosyasını yükleyebildim ve ters olan VESTEL yazısı düzeldiMerhabalar..
Forumdaki tüm söylenenleri yapmaya çalıştım ama başaramadım..Vestel logosu terse döndü bunu başardım
Vestel yazısında kalıyor sonra o yazıda gidiyor açılmıyor
Saygılar
F fikoloji
Adem Helvacı
Bana yardimci olcak biri varmiMerhaba vestel 17nb82 bozuldu onun yerine 17mb95 taktim philist aciyor kapatiyor panel yazili uymadigi icin galiba panel numarasi 2314465 galiba bu degilse yazarim
Bunun icin yazilim varmi
S Salim deveci,
Eve gidince denerim size donerim cok tsk ederimBu yazılımı dener misin yine OK tuşu ile yüklenecek
Maalesef arşivimde yokMerhabalar,
Çok uzun zamandır netflix te yaşadığım ui-800-3 sorununu çözemedim. Bir tek full yazılım denemedim, umuyorum full yazılım sorunumu çözer.
Panelin arkasında ki kodları ekliyorum.
Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok ama çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler.
Standby dan çıktı backlight yanıyor ama görüntü yok.Bu yazılımı dener misin yine OK tuşu ile yüklenecek