Size yazılım verildi mi?Merhaba yazılımı televizyonuma yükleyemiyorum ok tuşuna basarken fişi takınca normal açılıoyr menüden de yükle diyince softvare update failed diyor yardımcı olabilir misiniz?
Emeğinize Sağlık oldu teşekkürler ustamFull software
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
daha önce servisten almıştım seg marka televizyon mb95 li. Kanallar birden gitti sinyal yok yazdı sıfırladım falan gelmedi bende o eski dosyayı denedim ancak kurulmadıSize yazılım verildi mi?
Sinyal yok arızasında arızanın anten sisteminden mi tv den mi olduğunu anlamak için komşunun evinde tv yi deneyebilirsiniz. Komşuda kanallar gösterirse anten sizteminizde sorun vardır. İlk kurulum sonrası tek çanak anten kullanıyor olsanız bile diseqc ayarını mutlaka yapmanız gerekirdi yapılmadıysa tv sinyal almaz. 1 Nolu porta Türksatı ayarlayın.daha önce servisten almıştım seg marka televizyon mb95 li. Kanallar birden gitti sinyal yok yazdı sıfırladım falan gelmedi bende o eski dosyayı denedim ancak kurulmadı
evde 2 adet televizyon var diğerinde yayın var televizyonların yerini değiştirince de sıkıntı yok o seg'te sotun var sadece dediğinizi deniyeceğimSinyal yok arızasında arızanın anten sisteminden mi tv den mi olduğunu anlamak için komşunun evinde tv yi deneyebilirsiniz. Komşuda kanallar gösterirse anten sizteminizde sorun vardır. İlk kurulum sonrası tek çanak anten kullanıyor olsanız bile diseqc ayarını mutlaka yapmanız gerekirdi yapılmadıysa tv sinyal almaz. 1 Nolu porta Türksatı ayarlayın.
Önemliev
evde 2 adet televizyon var diğerinde yayın var televizyonların yerini değiştirince de sıkıntı yok o seg'te sotun var sadece dediğinizi deniyeceğim
şuan dediğinizi yaptım otomatik aramada 10 tane trt buluyor başka bulmuyorÖnemli
İlk kurulum sonrası tek çanak anten kullanıyor olsanız bile diseqc ayarını mutlaka yapmanız gerekir yapılmadıysa tv tam sinyal almaz. 1 Nolu porta Türksatı ayarlayın.
Hazır kanal dosyası yükleyin.şuan dediğinizi yaptım otomatik aramada 10 tane trt buluyor başka bulmuyor
denedim sinyal yine yok dediHazır kanal dosyası yükleyin.
Önemli - Vestel Üretimi Lcd ve Led Tv Usb Güncel Kanal Listesi 2024
2024 Yılına ait aylık güncellenen hazır kanal listesidir. Usb flash bellek ile yüklenir. Android tv için de uyumludur. Vestel üretimi dahili uydulu led ve lcd televizyonlar için dört adet farklı kanal listesi hazırladım. ÖNEMLİ: Çatıda tek çanak anten olsa bile (Merkezi sistem dahil)...tavsiyeforumu.com
Yazılım ile alakası yok arızanın tv de olduğu kesinleşmiş oldu.denedim sinyal yine yok dedi