By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,797
Tv donanımı orijinal ise arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.Benimkide aynı öyle. Yazılım atmaya çalıştım Vestel ekranında takılı kaldı:(
Tv donanımı orijinal ise arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.Benimkide aynı öyle. Yazılım atmaya çalıştım Vestel ekranında takılı kaldı:(
Yurt dışı tv ler ile yokoono usta ilgileniyor kendisini etiketledim foruma giriş yaptığında size yardımcı olacaktır.Merhabalar ustalarım, elimde bir Telefunken D40U300M3C, 17MB100 şasi var. Mavi ledi sürekli yanıp sönüyor. Varsa elinizde full yazılım atabilirmisiniz?
Seri no ?
Seri no ?
10120704 1906 900365 55ud8200Seri no ?
Bu seri no değil tv arka kapak etiket resmini ekleyin.10120704 1906 900365 55ud8200
Bu seri no değil tv arka kapak etiket resmini ekleyin.
Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisind
Yazılım.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüyazılım için teşekkürler
yazılım için teşekkürler yazılım yüklüyor işlem yapıyor ama sanırım ekrana hiç bir görüntü gelmiyor. sorunumu tv arıza bölümüne yazmıştım.televizyon kapanınca fişini çıkartıp 25 dakika sonra fişe takınca ekran geliyor yoksa ekran vestel yazısı yazmadan gri bir ekran gelip geçiyor ve açılmıyor .ama 25 dakika fişi takmadan beklesek mutlaka açılıyorYazılım.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Yazdıklarınıza göre donanımsal sorun var led arızası sizi yanıltıyor olabilir.yazılım için teşekkürler yazılım yüklüyor işlem yapıyor ama sanırım ekrana hiç bir görüntü gelmiyor. sorunumu tv arıza bölümüne yazmıştım.televizyon kapanınca fişini çıkartıp 25 dakika sonra fişe takınca ekran geliyor yoksa ekran vestel yazısı yazmadan gri bir ekran gelip geçiyor ve açılmıyor .ama 25 dakika fişi takmadan beklesek mutlaka açılıyor
teşekkürler sanırım dediğiniz gibi donanımsal arıza var ekrana görüntü gelmiyor. şimdi fişi çekip 25 dakika tekrar bekleyeceğim bakalımYazdıklarınıza göre donanımsal sorun var led arızası sizi yanıltıyor olabilir.
evet fişi çekip 25 dakika bekleyince televizyon tekrar açıldı.teşekkürler sanırım dediğiniz gibi donanımsal arıza var ekrana görüntü gelmiyor. şimdi fişi çekip 25 dakika tekrar bekleyeceğim bakalım
Full software for belgin1984:Yurt dışı tv ler ile yokoono usta ilgileniyor kendisini etiketledim foruma giriş yaptığında size yardımcı olacaktır.