Bilgi için teşekkürler.Maalesef arşivimde yok
Acaba nasıl bulabilirim, bu konuda bir yönlendirme yapabilir misiniz ?
Bilgi için teşekkürler.Maalesef arşivimde yok
Full yazılım güncellemesi diye bir şey yok full yazılım fabrika çıkışındaki yazılımdır sonradan yüklenenler ise hata (İyileştirme) Düzeltmeleri içindir bilgisayarın hızı ile tvnin hızı bir olmaz.Merhaba, Toshiba 50UL3A63DT Smart Tv yazılımsal veya donanımsal sorun kaynaklı gibi ancak servisten gelenler sadece yazılım güncellemesi yükledi full yazılım güncellemesini yapamadı sorunum şu internet bağlantısı çok ağır tüm olanakları denedim çözüm alamadım internet hızım 100mbit PC de full hız telefonda öyle ancak TV de youtube hdr açıyorum yüklenmiyor full yazılım yollarsanız sevinirim yada bu sorunun çözümü var ise paylaşırsanız o da olur teşekkür ederim.
Tv revizyonlu ürün etiketine sahip her yazılım olmaz servisten destek alın yazışma ile yazılım talep ederler.Bilgi için teşekkürler.
Acaba nasıl bulabilirim, bu konuda bir yönlendirme yapabilir misiniz ?
Tv deki sorun nedir? İşlerimden fırsat bulup yardımcı olmak için foruma online olmuştum etiketteki rakamlar okunmuyor. Düzgün bir resim eklerseniz bir sonraki fırsatta bakarım.
Full yazılım talep edebilir miyim şimdiden teşekkürler. By_Trol TEKNOwest Adem Helvacı F fikoloji yokoono teraspy
Core yazılım güncelleme konusunda da yazmıştım sizeTv deki sorun nedir? İşlerimden fırsat bulup yardımcı olmak için foruma online olmuştum etiketteki rakamlar okunmuyor. Düzgün bir resim eklerseniz bir sonraki fırsatta bakarım.
Rezmerhaba adem abi bir el atarsan cok sevinirim bir panel yazilim lazim bir bak
Selam 17mb82s. Vestelde LG KALIYOR KURTARMA 22 İNÇ YAZILIM
Tv lite smart model full yazılımı henüz arşivimde yok servisten destek alınız.Core yazılım güncelleme konusunda da yazmıştım size
Konudaki MB180E_G32_QuiPicasso_V.1.61.1.0.zip uygun olan bu yazılımı yükledim ama fabrika yazılımı V.1.64.1.0 sürümdü downgrade etmiş oldum tvyi ve hızlı sahne geçişlerinde görüntünün işlenmesi mi diyeyim netleşmesi fabrika sürümüyle kıyasla sonradan oluyormuş gibi gözlemledim otomatik güncellemede de çıkmıyor V.1.64.1.0 sürüm başka core sürüm çıkmıyorsa sanırsam fabrika full yazılımını yüklemekten başka çare yok diye düşünüyorum17MB180 Yazılım Güncelleme
merhaba, yeni piyasaya çıkmış olan mb180 kartla beraber, gözler güncellemesine çevrildi, Yeni güncellemeleri ekledik zaten bu ana kart ota yani online yazılımı otomatik almaktadır, eski sürüme dönmek isteyen internet erişimi olmayanda erişebilsin diye ekledim. Şunu hatırlatalım bu model kart...tavsiyeforumu.com
Bu arada TV'nin renklerinin soluk geldiğinden dolayı güncellemeyle düzeleceğini umduğumdan güncellemiştim.
Yardımlarınızı için şimdiden teşekkürler.
Yazılım.Selam 17mb82s. Vestelde LG KALIYOR KURTARMA 22 İNÇ YAZILIM
Yazılım.Merhabalar..
Forumdaki tüm söylenenleri yapmaya çalıştım ama başaramadım..
Vestel yazısında kalıyor sonra o yazıda gidiyor açılmıyor
Saygılar