By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,797
Aydınlatma (Led) Sisteminde temassızlık vardır.Ama şu an izliyorum. Bir saat uğraşıyorum açmak için geliyor görüntü
Aydınlatma (Led) Sisteminde temassızlık vardır.Ama şu an izliyorum. Bir saat uğraşıyorum açmak için geliyor görüntü
Üründe etiketi görmeden forum üzerinden yazılım indirmiştim. 9400 mü 8400 mü derken her iki ürünün yazılımını indirdim. Ve yanlışlıkla 9400 yazılımını yüklemeye çalıştım. Sonrasında ud8400 için uğraştım. Flaş belleğe çok güvenmemekle birlikte başka bir flaş bellek ile tekrar deneyeceğim fakat kartın brick olma ihtimali var mıdır acaba. Yazılımı forumdan indirdim fakat teyit edebilmemiz mümkün müdür. İzleyebileceğim bir yol yapabileceğim farklı birşey varsa yardımcı olursanız çok sevindim. Bir tanıdığımı tv siydi işgüzarlık yaparak kaş yaparken göz çıkardık sanırım. Yardımlarınız rica ediyorumİyi akşamlar. TV de vestel yazısı çıkıyor sonra kapatıyor kendini. Siteden bulduğum sofware i denedim ama yükleme yapmadı yükleme yaparken tekrar vestel yazısı çıkıp kapandı. Uygun dosyayı verebilir misiniz
Yazılım.merhaba herkese kolay gelsin. elimde seg 32sc5650 model sn7639790 numaralı mevcut. ben yanlış yazılım yükledim tv açıldı ama görüntü ters oldu. bana düzeltmem için yazılım tavsiye edermisiniz ? bir türlü bulamadım.
Etiketi bu şekilde
Çok teşekkür ederim. Tv yi kurtardık sayenizde. yazılım problemsiz oldu. port ve slotlar tam manası ile çalışıyor.Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
OK tuşu ile yüklenecek sonucu yazın
Rica ederim.Çok teşekkür ederim. Tv yi kurtardık sayenizde. yazılım problemsiz oldu. port ve slotlar tam manası ile çalışıyor.
ben bunu yaptım ve standby da kaldı lütfen kurtarma yazılımı varsa verebilir misiniz ne yapmalıyım yadaRica ederim.