M
manisamerkez
Yeni Üye
- 3 May 2022
- 27
- 39
8803016200106 F fikoloji TEKNOwest
desteğinizi rica ederim
8803016200106 F fikoloji TEKNOwest
Tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.Öncelikle sağolun yazdığınız için bu yazdıklarınızı yaptım daha öncede yüklememişti şimdide yüklemedi zaten bunları kaç defa denedim denemesem yazılım istemezdim. Digiturk kurulum dahil türksat-eutelsat denedim elle frekans dahil şifreli tarama dedim digiturk harici şifreli yayınları yüklüyor. Digiturkün ise şifreli-şifresiz verdiği yayınları dahil tvye yüklemiyor.
çok teşekkürler
Fotoğraf eski ama bu yüklüydü. Telefonda hala duruyordu.Tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.
Yazılım.DEĞERLİ ARKADAŞLAR MERHABA BİR YAZILIMA İHTİYACIM VAR SİZE ZAHMET YARDIMCI OLURMUSUNUZ
SEG 32226B
10087706
7192975
PNL : 23134834
Tv donanımsal olarak yetersiz kalan eski bir ana karta sahip yıllardır güncel yazılımı da yok manuel kanal ayarlama bölümüne bildiğiniz bir frekansı girip şebeke aramayı açık yapıp dener misin.Fotoğraf eski ama bu yüklüydü. Telefonda hala duruyordu.
7105686 300018
Yazılım.Sağolun By_Trol denedim ama maalesef zaten bikaç kez yazılım yükledim daha öncekilerde kanalları yüklüyordu en son uzun zaman oldu 3 veya 4 sene önce enson youtube için yazılım yüklemiştim tv arada donuyordu önceki forumlardan arkadaş bu yazılımı 2.2.4.t vermişti ama bir türlü digitürk yayınlarını yükletemedim
Öncelikle sağolun bu yazılımı yükledim 3.6.6.n bu daha önce bu tvde çalışıyordu fakat sonradan tv kapanıp açılmaya başlamıştı o yüzden diğer forumdaki 2.2.4.t yi stabil çalıştığı için göndermişti.Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Kumanda üzerinden OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
Yazılım 1-2 Dakika içerisinde yüklenecektir.
9X Anakartlarda ledin hızlı hızlı yanmaya başlaması 30 Saniye sürebilir yanıp sönme başlamadan OK tuşunu bırakmayın.
YazılımÖncelikle sağolun bu yazılımı yükledim 3.6.6.n bu daha önce bu tvde çalışıyordu fakat sonradan tv kapanıp açılmaya başlamıştı o yüzden diğer forumdaki 2.2.4.t yi stabil çalıştığı için göndermişti.
Elinizde eğer o yazılım mevcutsa onu kullanabilirmiyim. 3.6.6.n yazılımı yüklenemedi öndeki ışık yanıp sönüyor. İlk yüklediğimde en son açılma aşamasında ışık sabit kaldı. Tekrar denedim şuanda sadece altta ışık yanıp sönüyor. Aynı durumu daha öncede deneyimlemiştim tv açılamıyordu. 2.2.4.t yazılımından sonra açılmıştı.
Öncelikle çok sağolun tv 2.2.4.t yazılımıyla açıldı çalışıyor. Kurulumu yaptıktan sonra kanal taraması yaptım ama digi kanallarını yine yüklemedi elle frekans girdim sinyal var sıkıntı yok ama şifreli veya şifresiz digi kanallarını eklemiyor. Yazılımla düzelir sandım ama düzelmedi. Aklıma yapılacak başkada bişey gelmiyor. Önceki verdiğin 3.6.6.n yazılımını daha önce bu tvde kullanmıştım bazen tv kilitliyordu o yazılımda ve ondan önceki yazılımlarda digi kanalları yükleniyordu.Yazılım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Aynı şekilde OK tuşu ile yüklenecek