yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
C Çevrimdışı

coolman54 

Yeni Üye
6 Haz 2020
20
39
s.a ustalar guncel yazılım mevcutmu acaba youtube calısmıyor
64e84b69-e5f3-4d94-b806-4f3ac972f98e.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Neden acaba yazılımı almıyor TV acaba diğer eski yazılımı alıyor ne yapmam gerek olmassa bı mainbordun resmini çekip göndersem size bir fark olurmu
Ana karttaki usb giriş portu kirli olabilir. Flash belleği tv ye takın tam çıkartmadan 15-20 Kez çek tak yapın kir temizlenecektir. Sonrasında tekrar yazılım yüklemeyi deneyin.

D Çevrimdışı

Deathlier

Yeni Üye
21 May 2022
3
33
Merhabalar,

Vestel 40ua9300 model televizyonum var. En son hatırladığım anakartı mb120 olması lazım. Bugün televizyonu açmaya çalışırken ekranın gelmediğini farkettik. Açılışta Vestel logosu 1 saniye görünüp sonra ekran kararıyor. güncel yazılımı yüklemeyi denedim ama ok tuşuna basınca kabul etmiyor sanırım yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum.

SN: 7574723 600119

vestel_tvd49a65dcabc88af1.jpg

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Merhabalar,

Vestel 40ua9300 model televizyonum var. En son hatırladığım anakartı mb120 olması lazım. Bugün televizyonu açmaya çalışırken ekranın gelmediğini farkettik. Açılışta Vestel logosu 1 saniye görünüp sonra ekran kararıyor. güncel yazılımı yüklemeyi denedim ama ok tuşuna basınca kabul etmiyor sanırım yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum.

SN: 7574723 600119

vestel_tvd49a65dcabc88af1.jpg
Cihazda ses varmı

M Çevrimdışı

Mehmettori

Yeni Üye
21 May 2022
7
29
Çok teşekkür ederim sağolun. Bu yazılım benim televizyon modelime uygun mudur hocam bide bi bilginiz vardır diye soruyorum benim televizyon wifi ağına bağlanmıyor yani 15-20 denemede bir wifi ağını görüyor bağlanıyor ama iki dk sonra gene gidiyor o denemelerde kablosuz bağlantı kısmı hep devre dışı olarak kalıyor kullanamıyorum bunun çözümü nedir yazılımla hallolacak bişey mi sizce

B Çevrimdışı

Başbelası tvci

Yeni Üye
20 May 2022
7
31
Yazılım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Hocam çok sağol TV hayata döndü iyi çalışmalar By_Trol By_Trol ??‍♂️

M Çevrimdışı

Mehmettori

Yeni Üye
21 May 2022
7
29
Çok teşekkür ederim sağolun. Bu yazılım benim televizyon modelime uygun mudur hocam bide bi bilginiz vardır diye soruyorum benim televizyon wifi ağına bağlanmıyor yani 15-20 denemede bir wifi ağını görüyor bağlanıyor ama iki dk sonra gene gidiyor o denemelerde kablosuz bağlantı kısmı hep devre dışı olarak kalıyor kullanamıyorum bunun çözümü nedir yazılımla hallolacak
Anakart modeli MB110 versiyon V.2.35.2.0 bu arada

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
Çok teşekkür ederim sağolun. Bu yazılım benim televizyon modelime uygun mudur hocam bide bi bilginiz vardır diye soruyorum benim televizyon wifi ağına bağlanmıyor yani 15-20 denemede bir wifi ağını görüyor bağlanıyor ama iki dk sonra gene gidiyor o denemelerde kablosuz bağlantı kısmı hep devre dışı olarak kalıyor kullanamıyorum bunun çözümü nedir yazılımla hallolacak

Anakart modeli MB110 versiyon V.2.35.2.0 bu arada
Google translate:
Google, TV'deki anakartın 17MB97 olduğunu söylüyor.

Geri
Üst Alt