By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
Rica ederim.Tşk ederim
Emeğinize sağlık
Rica ederim.Tşk ederim
Emeğinize sağlık
YazılımMerhaba;
Etiket Resmini eklediğim JVC LT-50VU73T televizyon power tuşuna bastığımda açılış logoso JVC ekranında kalıyor TV açılmıyor. Zannedersem yazılımı çöktü. Fabrika yazılımını ekleme imkanınız varsa çok memnun olurum. İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler.
Teşekkürler hocam tekrar dönüş sağlayacağım yaptıktan sonraYazılım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
s/n 7593920 600122inanılmaz bravo. 2017'den beri devam ediyor konu. Bir halka da ben ekliyorum (:
Bende bir seg var 17mb97 s/n 7593920 600122. Dün cihazı güncelledim ancak sapıtmaya başladı.
Şu an full yazılımı tam bulamadım yarı ordan yarı burdan toparladım ancak; okey tuşuna basılı tutarken ışık göz kırpıyor ve kapanıyor.
Ne yapacağımı bilemedim. Bir yazılımdır, yardım elidir artık işin ustalarından yardım bekliyorum.
Şimdiden teşekküür ederim.
Yazılıms/n 7593920 600122
pnl 23303887
vpaz 20283129
By_Trol muhterem üstat. Yardımcı olma şansın var mıdır ?
Daha açıklayıcı olmak anlamında; cihaz çalışıyor ama bazen donup kalıyor.
Yazılımı fişe takarak yüklemeye çalıştığımda kırmızı ışık göz kırpıp kapanıyor.
Sa hocam hayırlı günler bende jvc TV var 49vu73t
Ekran donma yapıyor görüntü gidiyor belirli bir süre sonra tekrar TV markası yazıyor bu sürekli aynı şekilde tekrarlıyor kumanda işlevide yok kırmızı ışık sürekli yanıp yanıp sönüyor yardımcı olursan çok memnun olurum yazilmmi gerekli yoksa başka bir sorun olabilir mi
Teşekkürler hocam tekrar dönüş sağlayacağım yaptıktan sonra
Zip deki tüm dosyaları çıkarttık flash disk e aktardık hepsini yanlış yaptığımız bı nokta mi var sizcehocam cihaz bu şekil oldu kumanda işlev yapmıyor